Overleg gebruiker:Grasmat/ Archief 2016 deel 2

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Filing cabinet icon.svg

 Archiefoverzicht


Nog geen archivering:
 Start archief

Vista-file-manager.png Dit is een archief pagina van Gebruiker:Grasmat. Gelieve deze pagina niet te veranderen.
  • Als u een vraag wilt stellen of een opmerking ga dan naar Kopje Toevoegen. Als je klaar bent met typen druk eerst op Bewerking Ter Controle, voor als er fouten in zitten. Als dat gedaan is druk dan op Pagina Opslaan, uw bericht wordt automatisch onder aan de pagina gezet.
  • Bewerk nooit mijn archief! (Kost mij weer werk).
  • Sluit altijd je bijdragen af met vier tildes (~~~~);
  • Gescheld en Rasistische teksten worden niet getolereerd !
  • Als ik niet reageer op een bericht kijk dan eerst of ik het wel heb gelezen als dat niet zo is kijk dan in mijn laatste wijzigingen Zie hier: als ik daar in de tussen tijd niks heb gedaan is het gewoon een kwestie van langer wachten.
  • Tussen 21:00 's avonds en 7:00 's morgens ben ik niet actief!
  • Grasmat|(Vragen?)

Kladblok pagina is gecategoriseerd[brontekst bewerken]

Hoi Grasmat,

Het viel me op dat het overzicht Categorie:Landgoed_in_Drenthe een (automatisch gegenereerde) verwijzing naar jouw kladblok pagina Gebruiker:Grasmat/Kladblok bevat. Dat is volgens mij niet de bedoeling. Guppie (overleg) 27 mrt 2016 19:27 (CEST)

Hoi Guppie,

Omdat ik een tijd geleden een pagina over Landgoed Oosthalen wou aanmaken, had ik alvast een beginnetje gemaakt in mijn Kladblok, daarbij ook een Categorie. Ik zal de Categorie nu weghalen. Grasmat (overleg) 28 mrt 2016 15:01 (CEST)

Top! Dank voor je toelichting en snelle (re)actie! --Guppie (overleg) 28 mrt 2016 15:38 (CEST)
Bedankt voor het melden! Grasmat (overleg) 28 mrt 2016 16:41 (CEST)

Kanton Sint-Omaars[brontekst bewerken]

Beste Grasmat, Ik heb de naam van het artikel van het nieuwe Kanton Sint-Omaars gewijzigd in de Nederlandse naam. De redenen hiervoor zijn dat de plaats zelf voor komt op de lijst van de taalunie en zo overeenkomt met de naam van het gelijknamige arrondissement Sint-Omaars. Daarnaast heb je zelf bij alle plaatsen van dit kanton ook de Nederlandse naam weergegeven. Laten wij het beestje maar gewoon bij zijn Nederlandse en oorspronkelijke naam noemen. Hopelijk kun je je hierin vinden. Met vriendelijke groeten,LeonardH (overleg) 3 apr 2016 12:49 (CEST)

Ik vind het goed! Grasmat (overleg) 3 apr 2016 16:04 (CEST)
Beste Bert, hartelijk dank daarvoor. Ik heb nog een klein puntje. Kun je ook vinden om de namen van de plaatjes Sperleke en Klaarmares in de Nederlandse vorm te vermelden (met tussen haakjes de verfranste naam). Beide plaatjes staan ook op de lijst van de taalunie (overige plaatsnamen niet) en de WP-artikelen over deze plaatsen hebben ook deze namen. Alvast hartelijk dank. Met vriendelijke groeten. LeonardH (overleg) 4 apr 2016 07:21 (CEST)