Overleg gebruiker:Hoef.Chris

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 7 jaar geleden door SvenDK in het onderwerp Schot (schip)

Hallo Hoef.Chris, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan een encyclopedie die vrij beschikbaar, vrij bewerkbaar, en zo volledig en neutraal als mogelijk is. We waarderen het enorm dat ook jij hieraan wilt bijdragen!

In het menuutje hiernaast zie je enkele handige pagina's. Geen van de richtlijnen die in die pagina's beschreven staan moet overigens gezien worden als wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar. Ze zijn alleen bedoeld als houvast.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Je bericht wordt dan automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide.

Ga vooral aan de slag!

Met vriendelijke groet,
Livenws (overleg) 23 nov 2016 00:24 (CET)Reageren


Schot (schip)[brontekst bewerken]

Beste Chris,

Proficiat met je eerste eigen lemma. Goede keuze van onderwerp. Dit had er al lang moeten zijn. Je hebt de beginselen van de opmaak al goed beet. Volg je lemma om te leren hoe je in de toekomst nog betere lemma's kan maken. Zoals je zal merken is er een categorie toegevoegd. Elk lemma hoort er een te hebben. Als kundige over het onderwerp is de eerste schrijver meestal beter in staat een goede categorie te vinden. Ik voegde een interwiki link toe naar de anderstalige pagina's. Dat is meestal ook een vrij eenvoudige stap. (Rechtsonder van het menu). Waar je je bij momenten eens in wil verdiepen is hoe referenties werken, en bij voorkeur ook op internet raadpleegbare referenties toevoegen om de verifieerbaarheid te ondersteunen. Maar doe vooral verder. Je bent goed bezig. Misschien een domme opmerking, maar is de Titanic niet een ideaal middel om het lemma te illustreren en begrijpbaarder te maken?

Groeten uit Brussel, SvenDK (overleg) 23 nov 2016 07:01 (CET)Reageren