Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:JanWillem1981

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Hallo JanWillem1981, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.160.797 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Ella van Drumpt[brontekst bewerken]

Ik heb je opmerking over Ella van Drumpt op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20070330 verplaatst naar Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20070331. Het is gebruikelijk onder de nominatie commentaar toe te voegen: nu leek het alsof je een nieuwe nominatie deed ;-). Welkom en succes! — Zanaq (?) 31 mrt 2007 13:53 (CEST)

Dankje Zanaq voor de informatie ik ben nog nieuw hier hoe kan ik er voor zorgen dat mijn artikel over Ella van Drumpt niet wordt gewist ?
gebruiker:JanWillem1981|JanWillem1981
In dit geval is het een nominatie vanwege auteursrechten. Dat kun je alleen redden door elk spoortje van de brontekst te verwijderen, en te vervangen door een weergave van de feiten in eigen woorden. Let op dat ook op de verzameling feiten auteursrechten rusten als het selectiecriterium niet triviaal is. Je kunt je bijdragen op overlegpagina's met vier tildes (~~~~) ondertekenen. Met :, * en # kun je leuk inspringen. Succes! — Zanaq (?) 1 apr 2007 19:14 (CEST)
Ik neem aan dat je de lopende tekst zelf geschreven hebt? Ik heb inmiddels nog een opmerking op de lijst gemaakt. — Zanaq (?) 1 apr 2007 19:28 (CEST)
Ja de lopende tekst heb ik zelf geschreven. Tevens heb ik al de extra informatie uit de bron verwijderd. En alles in chronologisch volgorde herschreven zonder , de rollen ,hoeveel afleveringen, of het miniserie of tv serie etc. Heb ik allemaal verwijderd.
JanWillem1981###
Of iets een miniserie of tv-serie is, is wederom gewoon een feit waar geen copyright op rust, nergens voor nodig het te verwijderen. Ik denk dat je niet bang hoeft te zijn dat het verwijderd wordt vanwege auteursrechten: Succes met het verbeteren en uitbreiden. — Zanaq (?) 1 apr 2007 19:54 (CEST)
De nominatie is ingetrokken. Let wel op je taalgebruik (engelse ziekte (taal)) en het neutrale standpunt: Niet te enthousiaste taal!!!! Succes! — Zanaq (?) 1 apr 2007 20:21 (CEST)