Overleg gebruiker:Jan Nijssen

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Hallo Jan Nijssen, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.151 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

LSV Boxtel[brontekst bewerken]

Allereerst welkom op Wikipedia. U voegt een aantal "bekende" spelers toe aan het artikel LSV Boxtel. Op Wikipedia hebben we een paar regels. Sommige zijn onderling afgesproken door Wikipedianen die zeer actief zijn op bepaalde onderwerpen en andere regels zijn beschreven op de diverse plekken op Wikipedia.

  • Van het onderling afgesproken regels is dat bij bekende spelers alleen spelers geplaatst mogen worden die een eigen artikel hebben op Wikipedia. En om daarvoor in aanmerking te komen moet deze speler tenminste 1 competitiewedstrijd hebben gespeeld bij een profclub. Indien een speler geen eigen artikel heeft word deze speler vaak als niet bekend genoeg beschouwd. En hoort dan niet onder het kopje bekende spelers te staan.
  • Om het artikel overzichtelijk te houden word informatie over bij welke clubs een bekende speler heeft gespeeld niet vermeld bij de amateurclub, maar enkel op het artikel van de speler zelf.
  • En tevens hebben we op Wikipedia de regel dat er geen links mogen zijn naar Social media, zoals Facebook. En links die naar andere plekken verwijzen dan Wikipedia alleen onder aan de pagina's staan vermeld mits deze van belang zijn voor het artikel of dienen als bronvermelding.

Ik hoop dat u begrijpt waarom ik uw bewerkingen nu heb teruggedraaid. ARVER (overleg) 14 jan 2018 14:33 (CET)[reageer]