Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:KristofVGansen

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 10 jaar geleden door Maxwvb in het onderwerp Ws

Beoordelingsnominatie Jeugdraad Sint-Niklaas[brontekst bewerken]

Beste KristofVGansen,

Ik heb uw artikel Jeugdraad Sint-Niklaas ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) ongeschikt acht voor Wikipedia. De nominatie is te vinden op de beoordelingslijst en dat is ook de plek waar u eventueel kunt reageren. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Een moderator zal over veertien dagen beslissen of het artikel behouden of verwijderd wordt indien de nominatie voor die tijd niet is ingetrokken.

Verwijder in geen geval zelf het nominatiebericht boven het artikel, ook niet wanneer u meent dat het artikel inmiddels voldoet aan de beginselen van Wikipedia en de richtlijnen voor een goed artikel. Voor verdere vragen kunt u altijd terecht bij onze helpdesk.

Vriendelijke groet, ErikvanB (overleg) 25 mei 2014 12:22 (CEST)Reageren

==> Dag ErikvanB, ik doe niet expres (ik zou niet weten hoe je dit doet. Ben nog maar 5 minuten lid van wikipadia. Ik blijft gewoon van de wikipedia, laar maar weten als er iets is.

Wat er is, is dat het nominatiesjabloon (de tekst in grote opvallende kader bovenaan de pagina) op het artikel dient te blijven zolang de beoordelingsprocedure gaande is. En dat je die niet eigenhandig dient te verwijderen. Bij deze dan ook een laatste waarschuwing. EvilFreD (overleg) 25 mei 2014 13:15 (CEST)Reageren

Ws[brontekst bewerken]

Beste Kristof, laat je niet ontmoedigen bij te dragen aan wikipedia ondanks deze wat ruwe ontvangst. Je eerste poging tot het aanmaken van een artikel is niet slecht, wel is het de vraag of het onderwerp zich leent voor wikipedia. Door voor te dragen voor nominatie zal de gemeenschap zich buigen over je artikel en zich uitspreken voor of tegen behoud. Na ongeveer 2 weken wordt een beslissing genomen. Ik zou dat rustig afwachten. Ondertussen wil ik je van harte uitnodiging je artikel te verbeteren of aan andere onderwerpen te werken. Om je een iets warmer ontvangst te gunnen verwijder ik het waarschuwingssjabloon bovenaan deze overlegpagina. Van harte welkom en veel succes. max (overleg) 25 mei 2014 14:26 (CEST)Reageren