Overleg gebruiker:LeonieCurvers

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 5 jaar geleden door D'Arch in het onderwerp Orlando Festival

Een verlaat welkom; actualiseren Orlando Festival[brontekst bewerken]

Beste Leonie, geachte mevrouw Curvers,

Alweer een paar jaar geleden maakte u een gebruikersaccount aan, vandaar dat het een beetje raar voelt u nu pas welkom te heten. Ik kwam uw naam tegen in verband met uw bewerkingen in 2012 op het artikel Orlando Festival en daaraan gerelateerde onderwerpen. Ik ben bezig met routine-onderhoud aan Wikipedia en zo kwam ik het artikel Orlando Festival tegen.

Het viel mij op dat de geschiedenis van het festival ophoudt in 2012. Is er sindsdien niets meer gebeurd? Wellicht kunt u het artikel bijwerken tot de huidige stand van zaken. Ik begrijp dat u betrokken bent of was bij de organisatie? Misschien kunt u een regeltje opnemen in het draaiboek om jaarlijks het artikel even op te frissen (het is maar een suggestie).

Als een artikel te zeer gedateerd is geraakt kan het voorgedragen worden voor verbetering. Als verbetering uitblijft wordt het vaak verwijderd. Dat zou jammer zijn.

Ik sluit af met een hernieuwd welkom op Wikipedia. U heeft uw weg al min of meer gevonden, maar misschien heeft u nog iets aan de verwijzingen in de kolom hier rechts van deze tekst, die in principe bedoeld zijn voor nieuwe redacteuren.

Met vriendelijke groet,
–Frank Geerlings

Orlando Festival[brontekst bewerken]

Dag, ik zie dat u druk doende bent met uitbreidingen van het artikel over het Orlando Festival. Ik vind dat het op een reclamefolder begint te lijken. Zou u de teksten conform onze richtlijnen met WP:NPOV en WP:GOO in lijn willen brengen? Zie tevens WP:Zelfpromotie. Bij voorbaat dank. Arch (Overleg) 2 mei 2019 12:49 (CEST)Reageren