Overleg gebruiker:Micromens

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 14 jaar geleden door De Wikischim in het onderwerp Inbreng gevraagd
Hallo Micromens, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.158.950 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Lymantria overleg 3 feb 2010 16:43 (CET)Reageren

Welkom[brontekst bewerken]

Hoi Micromens, Welkom op wikipedia! Glimlach. Het is natuurlijk niet de bedoeling om pagina's zonder echte inhoud op wikipedia te zetten. Ik heb je eerste probeersel daarom weer verwijderd. Maar dat mag de pret niet drukken. In het sjabloon hierboven staat informatie over hoe je goed aan wikipedia kunt bijdragen. Met vragen kun je op Overleg gebruiker:Lymantria mijn overlegpagina terecht, of meer algemeen op Help:Helpdesk. Succes! Lymantria overleg 3 feb 2010 16:43 (CET)Reageren

tabel[brontekst bewerken]

re: je vraag op mozaiekvirus.

zoiets? (staat gewoon in de zandbak)

seizoen club land competitie wed. goals
1988/89 RC Lens Vlag van Frankrijk Frankrijk Championnat Ligue 1 14 3
1989/90 Sporting Toulon Var Vlag van Frankrijk Frankrijk Championnat Ligue 1 3 0
1990/91 Málaga CF Vlag van Spanje Spanje Segunda División A 5 0
1991/92 Málaga CF Vlag van Spanje Spanje Segunda División B 10 1
1992/93 Málaga CF Vlag van Spanje Spanje Segunda División A 7 0
1993/94 Maccabi Tel Aviv Vlag van Israël Israël Ligat Ha'Al 30 5


aleichem 4 feb 2010 12:13 (CET)Reageren

Inbreng gevraagd[brontekst bewerken]

Beste Micromens, allereerst ook nog namens mij van harte welkom hier op NL:Wikipedia. Zeg, ik zie dat je je speciaal toelegt op het gebied van de microbiologie. Ik heb enige tijd geleden het nogal uitgebreide artikel reeline geschreven, dat ook min of meer op dit vakgebied ligt, maar sommigen hier - name brimz - beweren dat de tekst te onduidelijk en/of specialistisch is, alleen wordt er niet bij gezegd waar en waarom precies dus ik weet niet wat ik er verder mee moet. Zou jij misschien als het je een keer uitkomt ook eens naar dit artikel kunnen kijken en aangeven in hoeverre de kritiek als gegrond mag worden beschouwd? Bij voorbaat bedankt. Vriendelijke groet, De Wikischim 4 feb 2010 13:58 (CET)Reageren