Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Mimi rodenbach

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 17 jaar geleden door Johan Lont in het onderwerp Nog een welkom

Van jouw geschreven pagina over Christelijke leer heb ik een #redirect van gemaakt. Zodra je nu bij zoek Christelijke leer intypt wordt je automatisch doorverwezen naar het artikel over het Christendom. Dat gaat sneller als dat je dan nog een keer moet klikken met zie ... Liveshop 29 mrt 2007 18:26 (CEST)Reageren

OK

Welkom[brontekst bewerken]

Hallo Mimi Rodenbach, Hartelijk welkom op Wikipedia. Hieronder een handig informatiesjabloon met wat kan op Wikipedia. Ik en anderen hebben een aantal van je bijdragen op pagina's teruggedraaid omdat ze geen encyclopedische meerwaarde hadden of persoonlijke opvattingen of zienswijzen waren. Op Wikipedia is het de bedoeling dat bijdragen neutraal en encyclopedisch en toetsbaar zijn. Laat het je niet ontmoedigen om bij te dragen. Met vriendelijke groet, MoiraMoira overleg 29 mrt 2007 18:58 (CEST)Reageren


Hallo Mimi rodenbach, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.160.742 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Nog een welkom[brontekst bewerken]

Hallo Mimi rodenbach,
Ik wilde je net welkom heten op Wikipedia, toen MoiraMoira me voor bleek te zijn. Daarom alsnog...

Welkom op Wikipedia!

Ik heb wat bewerkingen van jou op het artikel Paus Johannes Paulus II teruggedraaid:

  1. Je had een wijziging gemaakt in de link [[primaat (oppergezag)|primaat]], waardoor die niet meer werkte.
  2. De stelling dat de Anglicaanse kerk onder pauselijk bewind wil komen te staan, lijkt me veel te ver gaan. Er is wellicht sprake van toenadering, en de Anglicaanse Kerk sluit misschien niet uit nog eens samen te gaan met de Rooms-Katholieke kerk, maar zover zijn ze dacht ik nog lang niet.
  3. Het is niet duidelijk wat je bedoelt met het regeltje ( ): achter Johannes Paulus II .

Ik raad je aan om wat voorzichtiger te zijn met het wijzigen van artikelen. Misschien kun je beter een opmerking op de overlegpagina van een artikel plaatsen.

Ik heb nog wat nuttige tips voor je (sommige zijn misschien dubbel, want MoiraMoira had ook al een groot aantal links geplaatst):

(Het wordt aanbevolen je berichten op overlegpagina's en dergelijke te ondertekenen met vier tildes, dus zo: ~~~~. Je gebruikersnaam, de datum en de tijd verschijnen dan automatisch op de plaats van de tildes, in jouw geval bijvoorbeeld zo: Mimi rodenbach 21 jun 2024 13:00 (MEZT).)

Heb je nog vragen, dan kun je terecht op Help:Helpdesk of op mijn overlegpagina.Johan Lont 29 mrt 2007 19:05 (CEST)Reageren

Bedankt