Overleg gebruiker:Mklauwers

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 7 jaar geleden door MatthijsWiki in het onderwerp DLL
Hallo Mklauwers, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.774 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

DLL[brontekst bewerken]

Beste Mklauwers. Ik heb uw bewerkingen op het artikel over DLL (bedrijf) weer ongedaan gemaakt. Wikipedia is neutraal en de inhoud van de artikelen moeten neutraal en objectief zijn. Wervende taal past dan ook niet op Wikipedia. MatthijsWiki (overleg) 5 apr 2017 10:40 (CEST)Reageren

Beste @MatthijsWiki, ik heb getracht de Engelse variant van DLL overeen te laten komen met de Nederlandse. Mijn aanvullingen betreft de gebieden waar DLL actief in is, zijn waardevol en een toevoeging op deze pagina. Ze staan immers ook op de Engelse pagina. Graag deze daar dan ook verwijderen als dit niet kan. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Mklauwers (overleg · bijdragen)

De aanpassing bij de tijdslijn is prima, maar teksten als DLL combineert een klantfocus met uitgebreide kennis per industrie. Op die manier zijn ze in staat om duurzame oplossingen te bieden voor de complete levenscyclus van een asset. zijn prima voor de eigen website maar horen gewoon niet op Wikipedia thuis. MatthijsWiki (overleg) 5 apr 2017 10:49 (CEST)Reageren
Prima. Dan zouden deze zinnen ook weggehaald dienen te worden op de Engelse variant van de bedrijfspagina. Hier staat namelijk precies hetzelfde. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Mklauwers (overleg · bijdragen)
Dat zou goed kunnen. Ik ben echter niet actief op de Engelstalige Wikipedia. MatthijsWiki (overleg) 5 apr 2017 11:11 (CEST)Reageren