Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:NederlandTransparant

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 16 jaar geleden door NederlandTransparant in het onderwerp Nederland Transparant
Ongewenste gebruikersnaam

Deze gebruikersnaam voldoet volgens een bewerker van Wikipedia niet aan de richtlijnen voor gebruikersnamen. Er kan inmiddels een blokkade zijn opgelegd. U kunt gemakkelijk een nieuwe gebruikersnaam aanmaken. Als u al tientallen bewerkingen heeft gedaan, kunt u een verzoek doen om uw gebruikersnaam te wijzigen.

Niet toegestaan zijn beledigende, aanstootgevende, obscene en haatdragende namen, en namen van bedrijven, organisaties en merken. Ook niet toegestaan zijn gebruikersnamen die gebruik door meer dan een persoon suggereren. Accounts zijn persoonlijk en mogen niet door meerdere personen gebruikt worden. Niet gewenst zijn verder namen die moeilijk te onthouden zijn, zoals namen met een reeks van meer dan zes cijfers of willekeurige reeksen letters of combinaties van andere willekeurige tekens, verwarring scheppende namen als "Administrator" of "Beheer Wikipedia", namen die verwarring met bekende personen opleveren, en e-mailadressen, domeinnamen (URL's) en IP-adressen.

Als u twijfelt of de gebruikersnaam aan de richtlijnen voldoet, hanteer dan de stelregel dat anderen uw gebruikersnaam zonder moeite moeten kunnen onthouden en reproduceren. Denkt u dat dat problemen oplevert, kies dan een andere naam.

Hallo NederlandTransparant, van harte welkom op Wikipedia. Ik zag in de recente wijzigingen dat je je eerste bewerking al gedaan hebt. Als je iets wil weten dat je niet kan vinden in het gebruikersportaal, stel dan gerust je vraag op mijn overlegpagina. Ik wens je tenslotte heel veel plezier op Wikipedia. Met vriendelijke groet, Dedalus

Gelieve geen externe links in de artikeltekst toe te voegen. Eventueel kunnen ze onderaan, onder een apart kopje 'externe links'. Sander Spek (overleg) 14 jun 2006 17:24 (CEST)Reageren
Gelieve geplaatste sjablonen niet te verwijderen. Protest kan worden aangetekend op Te verwijderen pagina's. - Advance 10 aug 2006 01:53 (CEST)Reageren
nogmaals hetzelfde verzoek mbt Nederland Transparant. «Niels» zeg het eens.. 10 aug 2006 02:10 (CEST)Reageren
Zie reactie op http://nl.wikipedia.org/wiki/Overleg_gebruiker:Advance#Ten_onrechte_het_sjabloon_reclame_toevoegen

Nederland Transparant[brontekst bewerken]

Beste NederlandTransparant,

Ik heb je bewerkingen op bovenstaand artikel teruggedraaid. Op dit artikel, en andere artikels die met dit onderwerp samenhangen, is in het verleden veelvuldig gekleurde informatie geplaatst. Dat is natuurlijk niet de bedoeling op een neutrale encyclopedie. Ik zou je dan ook willen vragen om je bewerkingen te voorzien van bronvermelding.

Tevens wil ik je vragen een andere gebruikersnaam aan te vragen (Wikipedia:Verzoek voor hernoeming van account). Het vernoemen van je gebruikersnaam naar een politieke partij is niet toegestaan.

Hopend op je begrip,

Ninane 8 mei 2008 20:47 (CEST)Reageren

Nederland Transparant[brontekst bewerken]

Beste Ninane,

Ik heb je bewerkingen op bovenstaand artikel opnieuw teruggedraaid. Je opmerking dat op dit artikel, en andere artikels die met dit onderwerp samenhangen, in het verleden veelvuldig gekleurde informatie geplaatst zou zijn is onjuist. Bekijk de reeds uitgevoerde wijzigingen uit het verleden. Ik ben het volkomen met je eens dat gekleurde informatie niet thuishoort op een neutrale encyclopedie. Het moge duidelijk zijn dat het het weergeven van slechts feiten, zonder waardeoordeel of eigen meningen, juist neutraal is wel in een encyclopedie thuishoort. De bronvermelding staat reeds onderaan bij de links. De aangevulde informatie is zonder meer op de betreffende website aan te treffen en te controleren. Het zou zorgvuldiger zijn, voordat je tot verwijdering wilt overgaan, om zelf even de moeite te nemen of de inhoud juist is en daarop te anticiperen. Als er dan wat foutief blijkt op te staan dient deze ook verwijderd of aangepast te worden. Maar slechts dan.

NederlandTransparant 10 mei 2008 18:28 (CEST)Reageren

Verwijderingsnominatie De Mithra stichting[brontekst bewerken]

Beste NederlandTransparant, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om De Mithra stichting. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080508 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 9 mei 2008 02:09 (CEST)Reageren