Overleg gebruiker:Niels95

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door Wikiklaas
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen en is daarom geblokkeerd conform de richtlijnen en kan niet meer bijdragen.

Sokpop
Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. 11 nov 2008 10:47 (CET) niet encyclopedisch persoon op artikel Niels plaatsen; eerder oningelogd gedaan als 80.126.252.129 (overleg | bijdragen | verwijderde bijdragen | massaal verwijderen | logboek | blokkeren)
  2. 12 jun 2017 14:54 (CEST) Ongewenste bewerkingen op pagina T-Mobile en damagecontrol op overlegpagina van dit artikel

Geachte Niels95, eerder vandaag deed u bewerkingen vanaf een bedrijfs-IP op de pagina die over dat bedrijf ging. Die bewerkingen werden teruggedraaid omdat u een zo rooskleurig mogelijk beeld van het bedrijf trachtte te schetsen. U ging daarna verder met het account Niels95. Erop aangesproken ontkende u dat IP en account door dezelfde persoon waren gebruikt. Een Checkuser-onderzoek toonde echter anders aan. U werd daarop geblokkeerd wegens het misbruiken van een sokpop: met twee accounts suggereren dat er meerdere gebruikers zijn die een bepaalde wijziging voorstaan. Er was echter verzuimd u de rest van de procedure uit te leggen, daarom doe ik dat nu.

U bent geblokkeerd wegens sokpopmisbruik, en om gedeblokkeerd te worden kunt u eenmalig een beroep doen op de ontsnappingsclausule. Lees daartoe alstublieft de gelinkte pagina, hoofdstuk "Ontsnappingsclausule" even aandachtig door (de tekst is niet lang). Daarna kunt u op deze pagina (uw eigen overlegpagina dus) een verzoek tot deblokkeren doen, waarin u aangeeft het wezen van sokpopmisbruik te hebben begrepen, en belooft u niet meer van sokpoppen te bedienen. Dat verzoek zal dan binnen afzienbare tijd door een niet-geblokkeerde gebruiker worden overgenomen op de betreffende verzoekpagina. Het is, tot het moment dat u eventueel gedeblokkeerd wordt (de kans daarop schat ik vrij gunstig in) volstrekt niet de bedoeling om intussen andere accounts aan te maken en daarmee verder te bewerken, zoals u vanavond met Klaar10 deed.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Hoogachtend, WIKIKLAAS overleg 12 jun 2017 21:40 (CEST)Reageren