Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Peter Koch

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 15 jaar geleden door E85Bot in het onderwerp Verwijderingsnominatie Ben Westervoorde
Hallo Peter Koch, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.160.655 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Welkom op Wikipedia Peter! Ronaldvd 19 okt 2006 14:03 (CEST)Reageren

Een paar aanwijzingen[brontekst bewerken]

  • Het lijkt er op dat je nogal wat "persoonlijke" artikelen aan het toevoegen bent. Mag ik je er op wijzen dat Wikipedia niet bedoeld is om jezelf te presenteren. Zie ook: Wikipedia:Wat Wikipedia niet is. Het is af te raden om artikelen te schrijven over jezelf of over iets waar je zelf direct bij betrokken bent.
  • Ik heb m'n twijfels over de licensies bij een aantal afbeeldingen die je geupload hebt:

Ronaldvd 19 okt 2006 14:03 (CEST)Reageren

Ik zag dat de info over veel stripauteurs erg karig was en er veel stripauteurs ontbreken. Ik ben van zins deze sectie aan te vullen. Bij het aanvullen van feiten over verschillende stripauteurs heb ik inderdaad feiten over mijzelf toegevoegd. Dat is slechts te wijten aan de neiging compleet te zijn. Als dat niet kan mag je het weghalen natuurlijk. Ik kan bij het aangeven van de licentie een fout hebben gemaakt. Ik zoek even hoe ik dat kan veranderen. Al het materiaal dat was toegevoegd is overigens van eigen hand en de rechten liggen bij mezelf. Ik zag in eerste instantie niet goed hoe je dat aan moest geven.

Beste Peter, ik heb Afbeelding:Koekenbakkers-strip.gif, Afbeelding:Dijkman.jpg en Afbeelding:Www.stripstudio.nl.jpg genonimeerd voor verwijdering, omdat ik van mening ben dat deze geen plaats in een encylopedie verdienen. Groeten, Erwin85 2 nov 2006 17:01 (CET)Reageren

Beste Erwin,

Wat zijn de kwalificaties voor een afbeelding die een plaats in een enyclopedie verdient? Ik heb geprobeerd een aantal feiten over stripauteurs zoals ze vermeld worden op Wikipedia aan te vullen, omdat de informatie tot nu toe wat beperkt is. Feiten over mijzelf en andere stripauteurs zijn voor een redelijk gedeelte te controleren op Lambiek.net en Stripster.nl.

De verantwoording van mijzelf is als volgt: Een uitvinding of product of een schilderij is vaak te vinden op wikipedia, dus waarom een strip niet? Het gaat hier om creaties die gepubliceerd zijn in krant of tijdschrift. Groeten.

Verwijderingsnominatie Ben Westervoorde[brontekst bewerken]

Beste Peter Koch, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Ben Westervoorde. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080813 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 14 aug 2008 02:08 (CEST)Reageren