Overleg gebruiker:Ppvdw

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Hallo Ppvdw, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.156.089 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dit bericht is automatisch geplaatst. Je kunt hier je opmerkingen over dit bericht achterlaten. --SieBot (overleg) 7 jan 2013 14:26 (CET)[reageer]

Gelieve geen boek/site reclame in een lemma hier te plaatsen. Dank u voor uw begrip. MoiraMoira overleg 7 jan 2013 14:38 (CET) OK[reageer]

Hallo Ppvdw,

Omdat u informatie over het vakantieboek op de pagina Kakker blijft toevoegen, heb ik uw account voor een dag geblokkeerd.

Met vriendelijke groet, MrBlueSky (overleg) 7 jan 2013 17:56 (CET)[reageer]

hallo mr Bluesky, ik ben nieuw, ik snap alle vijandigheid niet zo. ik wil een pagina aanmaken voor internet fenomeen Kakker. meer dan 1.000 fans op facebook en meer dan 100.000 views op zijn filmpjes. kunt u mij daar bij helpen? alvast grote dank!

Beste Ppvdw,
Ik heb de blokkade van uw account weer opgeheven. Ik ga er vanuit dat u de verwijderde passage niet meer op Kakker plaatst. U kunt een pagina over het internetfenomeen Kakker aanmaken, maar de kans is groot dat die pagina voor verwijdering wordt genomineerd. In het algemeen zijn dat soort zaken namelijk niet relevant genoeg voor opname (zie ook Wikipedia:Relevantie). Daarnaast wordt het meestal afgeraden om te schrijven over iets waarbij u zelf betrokken bent (ik neem aan dat dat het geval is), omdat het dan moeilijk is om neutraal te blijven.
Met vriendelijke groet, MrBlueSky (overleg) 7 jan 2013 19:55 (CET)[reageer]