Overleg gebruiker:PrinsRichard

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 3 jaar geleden door Ken Tukkie in het onderwerp Olga Zuiderhoek

Hallo PrinsRichard, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan een encyclopedie die vrij beschikbaar, vrij bewerkbaar, en zo volledig en neutraal als mogelijk is. We waarderen het enorm dat ook jij hieraan wilt bijdragen!

In het menuutje hiernaast zie je enkele handige pagina's. Geen van de richtlijnen die in die pagina's beschreven staan moet overigens gezien worden als wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar. Ze zijn alleen bedoeld als houvast.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Je bericht wordt dan automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide.

Ga vooral aan de slag!

Met vriendelijke groet,
RonnieV (overleg) 15 nov 2020 23:16 (CET)Reageren

Olga Zuiderhoek[brontekst bewerken]

Beste PrinsRichard,

Bedankt voor je aanpassingen op het artikel over Olga Zuiderhoek en het beschikbaar stellen van deze foto over haar. Ik vind het jammer om te zien dat een onvriendelijke en ogenschijnlijk onervaren bewerker de afbeelding op onheuse gronden zonder meer verwijderde uit het artikel. Gelukkig heb ik dat kunnen herstellen. Mocht je nog meer informatie aan Wikipedia willen toevoegen, of nog meer afbeeldingen aan Commons, je hebt ervaren hoe eenvoudig dat (technisch) is. Laat je door deze onhandige actie niet weerhouden. Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 15 nov 2020 23:16 (CET)Reageren

Beste PrinsRichard,
Gelukkig ben ik door collega @RonnieV gewezen op mijn fout met deze foto. Uiteraard was dat niet onvriendelijk bedoeld. Ik kan de fout niet verklaren maar meen toch uit de grond van mijn hart te hebben geconstateerd dat die foto (op dat moment althans) niet bestond. Ik had daar wel even wat beter mee moeten omgaan, waarvoor excuses. Dat is dan weer mijn onervarenheid gecombineerd met iets te veel ijver. M.v.g. en veel succes, Ken Tukkie (overleg) 16 nov 2020 09:50 (CET)Reageren