Overleg gebruiker:Psy

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 15 jaar geleden door Erwin85TBot in het onderwerp NuCommons: Afbeelding:Syn-3 doos.jpg

Verwijderingsnominatie Afbeelding:Syn-3 logo.png[brontekst bewerken]

Beste Psy,

Bedankt voor het uploaden van Afbeelding:Syn-3 logo.png naar Wikipedia. Ik heb deze afbeelding echter ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat er nog wat onduidelijkheden over bestaan.

Op de lijst met te verwijderen afbeeldingen staan alle genomineerde afbeeldingen met de reden voor het verwijderverzoek. Over twee weken wordt de afbeelding verwijderd, tenzij nieuwe informatie wordt toegevoegd die wijst op een toegestane licentie. Voeg nieuwe informatie alstublieft toe bij de afbeelding zelf, en schrijf een korte toelichting op de genoemde lijst.

Voor verdere informatie en een antwoord op de meestgestelde vragen, zie "Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst?" of stel je vraag eventueel onderaan mijn overlegpagina..

Voor alle duidelijkheid, bij iedere afbeelding moet:

  • De bron en maker vermeld worden (bijvoorbeeld een webadres, naam of boek).
  • Een geldige licentie aangegeven worden of de voorwaarden waaronder de maker de afbeelding heeft vrijgegeven.

Vriendelijke groeten,

Erik'80 · 8 sep 2008 14:57 (CEST)Reageren

Verwijderingsnominatie Syn-3 Linux[brontekst bewerken]

Beste Psy, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Syn-3 Linux. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080908 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 9 sep 2008 02:18 (CEST)Reageren

NuCommons: Afbeelding:Syn-3 doos.jpg[brontekst bewerken]

Afbeelding:Syn-3 doos.jpg is nu beschikbaar op Wikimedia Commons als Commons:Image:Syn-3 doos.jpg. Commons is een centraal archief van vrije media die gebruikt kunnen worden op alle Wikimedia wikis. De afbeelding zal verwijderd worden van Wikipedia, maar dit heeft geen gevolg voor het gebruik in artikelen. Je kunt een afbeelding die is geüpload naar Commons op dezelfde manier gebruiken als een afbeelding geüpload naar Wikipedia, in dit geval: [[Image:Syn-3 doos.jpg]]. NB dit is een automatisch bericht. --Erwin85TBot 10 sep 2008 12:03 (CEST)Reageren