Overleg gebruiker:Steven Brown

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search
Hallo Steven Brown, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia! Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English
Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!
De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 1.934.133 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.
Crystal Clear app lassist.png De vijf pijlers van Wikipedia
Uitgangspunten en richtlijnen in vijf regels
Gtk-dialog-info.svg Portaal:Hulp en beheer
Algemene handleiding van Wikipedia
Crystal Clear app Startup Wizard.png Snelcursus
Leer stap-voor-stap bewerken in een ogenblik
Crystal Clear app kedit.svg Zandbak
Voor het experimenteren met bewerken
Cicero.PNG Tips voor het schrijven van een goed artikel
Slimme aanwijzingen van ervaren Wikipedianen
Crystal Clear action apply.png Helpdesk
Voor al je vragen over Wikipedia en over zaken buiten Wikipedia
Nuvola apps important yellow.svg Dingen die je beter niet kunt doen
Veelgemaakte fouten en hoe je ze vermijdt
Nuvola apps ksirc.png Veelgestelde vragen
Antwoorden op de meest gehoorde vragen
Crystal Clear app file-manager.png Conventies en relevantie
Nuttige hulp voor het schrijven van een nieuw artikel
Nuvola apps edu languages.svg Coachingsprogramma
Een coach helpt je bij jouw eerste stappen op Wikipedia
WikiEditor-Toolbar-signature-nl.png

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Siebrand 30 mrt 2007 00:21 (CEST)

Geachte heer Brown,

Het is een goede gewoonte om niet zelf in artikelen over je zelf te schrijven. dat heeft te maken met eigen roem etc. Mochten er onjuitheden in staan plaats deze dan aub in het overleg. --technische fred 15 aug 2007 20:56 (CEST) Met wie met jou je plaatst alleen menigen van Bas van Hout en geen feiten.

Gerechtelijke procedures[bewerken]

Meneer Brown, het is op Wikipedia niet toegestaan te dreigen met gerechtelijke procedures, zie Wikipedia:Niet dreigen met juridische actie. Ik verzoek u vriendelijk, doch dringend de tekst op Overleg:Steve Brown (Nederlands zakenman) in te trekken. Met vriendelijke groet, Ciell 18 aug 2007 15:06 (CEST)

Beste Chiel. Blijkbaar zelf niet de tekst goed gelezen van niet dreigen met juridische actie. Staat n.l in dat Wikipedia geen smaad en laster tolereerd.Voorlopig staan er op mijn pagina alleen maar meldingen en halve waarheden ,waarvan al n.b rechtens is vastgesteld dat deze citaten onrechtmatig zijn.

Ik ben zeker niet plan om dit in te trekken integendeel als mijn pagina niet geblokkeerd wordt of zich aan de feiten houdt overweeg ik juridische stappen te nemen. Er mag van alles over mij geschreven worden als men maar wel bij de feiten blijft en dat wordt voorlopig op mijn pagina niet gedaan.

Dreigen met het "gaan nemen van juridische stappen" wordt simpelweg niet getoloreerd. Nogmaals het verzoek om het terug te trekken, anders zal ik mij genoodzaakt zien zelf uw tekst te censureren. Ciell 18 aug 2007 15:44 (CEST)


Warning icon.png Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. 20 aug 2007 15:08 (CEST) leeghalen Steve Brown (2x)

Leeghalen artikel Steve Brown[bewerken]

Kom nou Steve, dit is toch niet de manier om tot een oplossing te komen? Geef gewoon de gewraakte passages aan waarmee je het niet eens bent en plaats eventueel het sjabloon {{NPOV}} boven het stuk waarmee je het niet eens bent. Dan kan gediscusseerd worden over het waarheidsgehalte ervan. --hardscarf 20 aug 2007 15:13 (CEST)

Ik heb je opmerkingen op mijn overlegpagina even verplaatst en geprobeerd te beantwoorden op Overleg:Steve_Brown_(Nederlands_zakenman)#Artikel_beveiligd, dan blijft het overleg daarover centraal. Eventuele aanvullingen kan je daar ook kwijt. --hardscarf 20 aug 2007 16:09 (CEST)

Uw arbitrageverzoek[bewerken]

De arbitragecommissie heeft het door u ingediende verzoek afgewezen. Niels(F)?ceterum censeo formulam wikify delendam esse 20 aug 2007 18:39 (CEST)