Overleg gebruiker:Tecpatl-Bot

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 13 jaar geleden door Mathonius in het onderwerp Weghalen verwijderingssjablonen

Deze gebruiker is voor onbepaalde tijd geblokkeerd en kan de encyclopedie niet meer bewerken.
Tecpatl-Bot (nl-talk | nl-contribs | nl-blocks | CA | cross-wiki)verwijderde bijdragen

Your attention, please!
Welcome to the Dutch Wikipedia. One or more questionable edits were made on Wikipedia through your account or IP address. See below for an overview. If your intent was not to vandalise, feel free to contact me on my talk page, or seek an explanation at the help desk.

We appreciate constructive contributions at Wikipedia, but if your intention is to vandalise, please stop. Repeated vandalism or disruptive contributions may lead to a block of your account or IP address, preventing you from editing.

Feel free to test your editing tools in the Sandbox rather than in the article space. You can find more information about contributing to Wikipedia here: Help:English.

Are you someone else than the person who made these edits? This IP address might be used by more people, and consequently this warning might be intended for someone else. We apologise for any inconvenience.

  1. 28 aug 2010 06:21 (CEST) Zomaar weghalen van {{wiu}} op GEO Meneses
  2. 29 aug 2010 01:59 (CEST) Zomaar weghalen van {{beg}} op pagina San José Chinantequilla
    • Opmerking: Gebruiker is voor het verwijderen van sjablonen gewaarschuwd op :en en aldaar geblokkeerd vanwege ongewenste gebruikersnaam (is geen bot). Op :nl loopt een blokverzoek om dezelfde reden.
    Blok OT wegens ongewenste gebruikersnaam

Weghalen verwijderingssjablonen[brontekst bewerken]

Zie ook:

Beste Tecpatl-Bot,

Het verwijderen van sjablonen waarmee wordt aangegeven dat een artikel voor verwijdering is genomineerd, is pas toegestaan als het betreffende artikel aan de eisen voldoet én als daarvan melding is gemaakt op de lijst Wikipedia:Te verwijderen pagina's. Om het sjabloon van het artikel GEO Meneses af te krijgen, kunt u op die lijst met eventuele bezwaarmakers in discussie treden. Het zonder instemming verwijderen van het sjabloon zal als vandalisme worden gezien.

De genoemde sjablonen worden geplaatst boven artikels die (nog) niet geschikt zijn voor Wikipedia en daarom voor verwijdering worden genomineerd. Dat gebeurt omdat we op Wikipedia enkele eisen stellen aan artikelen, voor wat betreft de inhoud en de lay-out. Nominatie van artikelen dient dan ook beslist niet om uw werk en inzet af te kraken, maar om de kwaliteit op Wikipedia te handhaven én u te stimuleren het artikel in overeenstemming te brengen met wat er op Wikipedia van een artikel verwacht wordt.

Iedereen, waaronder u, heeft tot twee weken na nominatie van het artikel de tijd om het te verbeteren. Indien u het niet eens bent met de nominatie, of er om een andere reden over wilt discussiëren, kunt u dat doen op de lijst Wikipedia:Te verwijderen pagina's. Als u nog vragen heeft, kunt u die altijd stellen.

Met vriendelijke groet, Mathonius 28 aug 2010 06:23 (CEST)Reageren