Overleg gebruiker:The Glove12

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Hallo The Glove12, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.067.251 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Signature button.pngDeze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dit bericht is automatisch geplaatst. Je kunt hier je opmerkingen over dit bericht achterlaten. --SieBot 16 sep 2009 14:23 (CEST)[reageer]

Panasonic[brontekst bewerken]

Beste The Glove12, Welkom op Wikipedia. Helaas heb ik je toevoegingen op het lemma Panasonic teruggedraaid, want die waren niet neutraal (aanprijzend, superlatieven) en stoelden daarbij op een onbekende bron. Wikipedia is een encyclopedie en dat betekent dat bijdragen verifieerbaar, neutraal en feitelijk dienen te zijn. In de welkomsttekst hierboven vind je handige tips hoe bij te dragen. Probeer toevoegingen ook zoveel mogelijk in één edit te doen. Dat maakt het een stuk overzichtelijker. Met vriendelijke groet en veel succes op wikipedia toegewenst, Lymantria overleg 17 sep 2009 11:06 (CEST)[reageer]