Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Theo van der Meijden

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 16 uur geleden door Bertux in het onderwerp Beoordelingsnominatie artikel Theo van der Meijden

Beoordelingsnominatie artikel Theo van der Meijden[brontekst bewerken]

Beste Theo van der Meijden,

U hebt een artikel geschreven over Theo van der Meijden, mogelijk uzelf. Naar mijn mening voldoet dit artikel nog niet aan de eisen die Wikipedia stelt. Ik heb het daarom ter beoordeling voorgelegd, zie Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20240711#Theo van der Meijden. Er is gedurende veertien dagen gelegenheid tot verbetering. Desgewenst kunt u op de gelinkte pagina bijdragen aan de beoordeling en kennisnemen van verbetervoorstellen.

Als eerste valt op dat het artikel geen lopende tekst bevat, maar in telegramstijl geschreven is, waardoor het meer op een LinkedIn-profiel lijkt dan op een encyclopedisch artikel. Ook ontbreekt de nodige opmaak.

Mogelijk is deze persoon wel relevant als lid in de Orde van Oranje-Nassau en voorzitter van de VNPD, maar dit blijkt onvoldoende uit de tekst. Het zou zeker helpen om encyclopedische gezaghebbende, onafhankelijke bronnen te citeren die deze persoon beschrijven. Zie in dit verband onze verplichte richtlijn Biografieën van levende personen.

Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet →bertux 11 jul 2024 14:58 (CEST)Reageren

Dag Bertux,
Bedankt voor je reactie, graag zou ik je willen vragen of iemand mij kan helpen met het maken van een Wikipedia pagina. Ik denk dat mijn verhaal op Wikipedia zeker interessant kan zijn om een pagina aan te maken. Zelf heb ik als zwemmer deelgenomen aan de Paralympische Spelen van 1984. (1x goud,1x zilver, 2 x brons). Op dit moment ben ik voorzitter van de VNPD Vereniging van Nederlandse Paralympische Deelnemers. Tevens ben ik werkzaam geweest als Relatiemanager bij Reynaers BV. In het verleden heb ik ook een aantal bestuursfunctie gehad waaronder voorzitter van de supportersvereniging van RBC Roosendaal. Ook ben ik een aantal malen chef de equipe geweest bij de NIS. (Nederlandse Invalide Sportbond). Bij de atletiekvereniging SPADO uit Bergen op Zoom heb ik ook een aantal jaren een bestuursfunctie bekleed. Op mijn LinkedIn pagina staat mijn hele geschiedenis goed omschreven en staan er ook diverse artikelen welke over mij geschreven zijn. Misschien wilt U eens zo vriendelijk zijn om mijn LinkedIn pagina eens te bekijken? Zelf kom ik er niet goed uit hoe ik een goede Wikipedia pagina kan maken.
Ik zie uw verdere reactie graag even tegemoet,
Met vriendelijke groet,
Theo van der Meijden, Voorzitter VNPD 2001:1C03:3E08:3700:8432:CFEA:B34F:881A 11 jul 2024 17:34 (CEST)Reageren
Ik zal naar uw reactie verwijzen op de dagpagina voor de beoordelingen; deze worden goed gelezen door de vaste kern van Wikipedia-vrijwilligers. U kunt daar de gang van zaken volgen en deelnemen aan de discussie.
Wat u hierboven schrijft is al de hoofdmoot van een artikel, alleen zijn er openbare bronnen nodig die dit bevestigen. Vermelding van biografische informatie zoals geboortedatum en gevolgd onderwijs kan bijdragen aan de kans dat iemand dit oppakt. Ik ben geen specialist in biografieën en ik weet niet of uw eigen informatie daarover volstaat, of dat ook daarvoor onafhankelijke bronnen nodig zijn. Een opsomming van bronnen kan anderen helpen om over u te schrijven, maar die plaatst u beter op de beoordelingspagina.
Ik hoop dat het zo lukt om tot een artikel te komen  →bertux 11 jul 2024 18:21 (CEST)Reageren