Overleg gebruiker:Vincent1408

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen. Er is een blokkade opgelegd conform de richtlijnen om bijdragen met de betreffende accounts en/of ip-adressen tegen te gaan.

Sokpop

In verband met het in samenspanning (meatpuppetry) eerst vanaf de hogeschoolserver en later vanaf diverse accounts en internetaansluitingen in opdracht van de docenten door studenten van de lerarenopleiding Aardrijkskunde van de Hogeschool van Rotterdam doelbewust en gepland schade toebrengen aan een betrouwbare opbouw van de encyclopedie door het plaatsen van hoaxpagina's over niet bestaande eilanden/beschavingen alsmede het plaatsen van nepafbeeldingen en auteursrechtenschendend fotomateriaal op commons ter adstructie zijn de bewerkingsrechten opgeschort van de volgende accounts en ip-adressen:

Doorgegaan werd op 22 nov 2015 met:

Door proberen te gaan op 3 november 2017 met:

Doorgaan op 17 mrt 2018 met:

Accounts geblokkeerdLet op[bewerken]

Ondanks onderstaand verzoek tot uitleg blijft u delen van pagina Amsterdam verwijderen. Gelieve hiermee te stoppen, herhaald verwijderen zonder overleg te hebben gevoerd zal als vandalisme worden aangemerkt. Tulp8 (overleg) 17 mrt 2018 15:32 (CET)

Amsterdam[bewerken]

Dag Vincent1408. Kunt u uitleggen wat uw bedoeling was met deze bewerking op pagina op pagina Amsterdam?. Tulp8 (overleg) 27 feb 2018 13:53 (CET)