Overleg gebruiker:Voortv

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 17 jaar geleden door Voortv in het onderwerp 5T
Hallo Voortv, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.158.161 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

5T[brontekst bewerken]

Beste Voortv, ik heb dit artikel ter verwijdering genomineerd, omdat het m.i. (nog) niet relevant genoeg lijkt voor de wikipedia. Met vriendelijke groet, dryke 14 mrt 2007 13:41 (CET)Reageren

(verplaatst van overleg:Dryke)
== 5T ==
Hoezo niet relevant
We hebben het hier over de Nederlandse kampioen lichte muziek
Mag er op Wikipedia geen geschiedenis geschreven worden. Het is toch een vrije encyclopedie of niet dan?
Voortv
Beste Voortv, het is inderdaad een vrije encyclopedie, maar wel een waar de meerderheid beslist. In dit geval wordt door meerdere personen aangegeven dat dit artikel niet relevant zou zijn. De irrelevantie wordt al heel snel gevonden door een stuk van de tekst te lezen. Uit dit artikel blijkt nergens relevantie voor de wikipedia (zoals een interwikilink naar een prijs die is gewonnen, hitnoteringen en dergelijke). Ook is het artikel véél te wervend geschreven. Bijna elke zin is niet neutraal (zoals op een encyclopedisch artikel hoort). Ik zou je hierbij willen vragen het ne-sjabloon te laten staan. De gemeenschap bepaald (aan de hand van argumenten op de verwijderlijst) of het artikel behouden blijft (en het sjabloon wordt verwijderd) of dat het artikel wordt verwijderd. Met vriendelijke groet, dryke 15 mrt 2007 11:39 (CET)Reageren
Beste Voortv, ook ik heb dit artikel, nadat je de nominatie weer had verwijderd, genomineerd voor verwijdering. Ook hierna heb je het sjabloon verwijdert. Zou je hier misschien een motivatie voor kunnen geven? Mijnsinziens zijn amateur zanggroepen niet relevant genoeg voor opname in een encyclopedie. Robert 15 mrt 2007 09:05 (CET)Reageren

Hoi Robert,

5T is zaterdag Nederlands kampioen lichte muziek geworden en schrijft dus een stukje muziekgeschiedenis. Daarom ben ik van mening dat dit wel op Wikipedia thuishoort. Hoewel dit buiten jouw interessesfeer valt ga ik er van uit dat je dit begrijpt. Voortv 15 mrt 2007 09:51 (CET)Reageren

Beste Robert, Dryke

Ten eerste mijn excuses voor het verwijderen van het sjabloon. Dat was niet opzettelijk maar door copy-'n-paste uit een .txt document. Ik snap dat dat tot ergernis leidde. Ik heb de text een heel stuk uitgekleed en geprobeerd zakelijk te vermelden. Blijft overeind dat ik vind dat een kampioen, ook op amateurgebied in een encyclopedie thuishoort vanwege de historische waarde. Graag jullie mening.

Voortv 15 mrt 2007 14:47 (CET)Reageren


Afbeelding:5Tportret4.jpeg[brontekst bewerken]

Beste Vico,

Bij het uploaden van deze afbeelding heb je aangegeven: Deze foto is eigendom van Vocal Quintet 5T uit Vught en door (...) op Wikipedia. Dit is niet duidelijk genoeg, en het lijkt er zelfs op dat het door deze opmerking niet is toegestaan de afbeelding op Wikipedia te gebruiken.

Zoals aangegeven in het beleid voor gebruik van media dient een afbeelding volledig te zijn vrijgegeven voor gebruiken én bewerken. De melding dat de foto eigendom van 5T is, laat dat niet toe. Als je dus wilt dat de afbeelding kan wordne blijven gebruikt, dien je deze informatie aan te passen.

Zie voor verdere informatie ook Help:Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst. Succes!

Vriendelijke groeten, Erik'80 · 14 mrt 2007 14:59 (CET)Reageren

Erik,

Is de tekst zoals hij er nu bijstaat beter?

Voortv 15 mrt 2007 09:51 (CET)Reageren