Overleg gebruiker:Wbboon

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 15 jaar geleden door Erik1980 in het onderwerp Else Klink, deel 2
Hallo Wbboon, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.633 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dit bericht is automatisch geplaatst. Je kunt hier je opmerkingen over dit bericht achterlaten. --SieBot 6 mrt 2009 20:03 (CET)Reageren

Else Klink[brontekst bewerken]

Beste Wbboon, Welkom op Wikipedia en dank voor je bijdrage Else Klink. Ik heb het artikel nog wel ter verbetering genomineerd, omdat het wel erg kort is, nl. één zin. In het sjabloon hierboven kun je meer te weten komen over de Wikipedia-regels. Het artikel heeft vanaf nu twee weken de tijd om uitgebreid en verbeterd te worden. Tot die tijd moet het sjabloon blijven staan. Als je iets wilt weten, stel gerust een vraag op mijn overlegpagina. Onderteken bijdragen op overlegpagina's altijd met vier tildes (~~~~), dan verschijnen gebruikersnaam en tijd van de bijdrage automatisch, zoals hierna bij mij. Met vriendelijke groet, Theobald Tiger 11 mrt 2009 13:10 (CET)Reageren

Overleg[brontekst bewerken]

Beste Wbboon, Ik heb gereageerd op mijn overlegpagina (OP) - ik meldt dit even op jouw OP omdat ik niet weet of je het 'volgen van pagina's' al onder de knie hebt. Als je overleg zoekt op iemands OP en je voegt die pagina toe aan je volglijst, dan kun je door later die volglijst aan te klikken zien of er inmiddels reactie is. Op die manier kun je ook wijzigingen op artikelen waarvoor je belangstelling hebt in de gaten houden. Groet, Theobald Tiger 11 mrt 2009 14:57 (CET)Reageren

Else Klink, deel 2[brontekst bewerken]

Beste Wbboon,

Mijn complimenten voor je recente toevoegingen; je lijkt de kneepjes van het bewerken op Wikipedia buitengewoon snel onder de krie te krijgen!

Wat betreft de biografie van Klink: graag zou ik je willen aanraden/verzoeken om enkel in de verleden tijd te schrijven. Dit is één van de "vereisten" van biografieën; een uitgebreide(re) uitleg is te vinden op Wikipedia:Biografieën van levende personen.

Vriendelijke groeten, Erik'80 · 11 mrt 2009 17:25 (CET)Reageren