Overleg gebruiker:Wim van Ingen

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Hallo Wim van Ingen, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.151 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dit bericht is automatisch geplaatst. Je kunt hier je opmerkingen over dit bericht achterlaten. --SieBot 2 mrt 2008 16:06 (CET)[reageer]

Hugo Borst[brontekst bewerken]

Beste Wim van Ingen,

Hierbij het verzoek om geen mening te plaatsen in artikelen, zoals in artikel Hugo Borst. Wikipedia streeft ernaar altijd neutraal te zijn. Vr. gr., Kattenkruid 12 mei 2010 23:25 (CEST)[reageer]

Dag Kattenkruid, vind bij nader inzien dat je wel gelijk hebt. Erger mij aan twee zaken :

dat domme voetballen en de mensen die daarin omhoogvallen, een grote bek hebben en dan ook nog op wikipedia staan.

Heb een andere vraag : op internet kom ik allerlei zaken en reacties tegen waarbij mensen niet hun eigen naam, maar een schuilnaam gebruiken. Waarom is dat op Wikipedia ook gebruikelijk ?

Ik zet altijd en overal mijn naam onder. Laat daardoor weten dat ik de verantwoordelijkheid neem voor dat wat ik schrijf.

Groet Wim.

Op zich heb je gelijk maar het hoort (zeker op die manier) niet in het artikel. Bovendien is ook die opmerking "waan van de dag" en wp geeft tijdloze informatie. Wat betreft de schuilnamen staat het vrij om de eigen naam te gebruiken maar een schuilnaam is cooler en beter te onthouden. Een schuilnaam kan soms veiliger zijn. Er zijn ook hier op Wikipedia weleens mensen bedreigd of geconfronteerd met andere privézaken die onder die naam op internet staan vermeld. Groet, Kattenkruid 13 mei 2010 00:24 (CEST)[reageer]

Sint-Willibrorduskerk[brontekst bewerken]

Beste Wim van Ingen, ik heb je bewerking in Sint-Willibrorduskerk om twee redenen ongedaan gemaakt. In de eerste plaats is het niet de bedoeling om artikelen in Wikipedia te gebruiken om met veel geschreeuw (lees: hoofdletters) eigen ongenoegen kenbaar te maken. En in de tweede plaats berust je ongenoegen op een misverstand, dit is geen Nederlandse Wikipedia, maar een Nederlandstalige Wikipedia. Dat betekent dat deze Wikipedia niet het exclusieve bezit van Nederlanders is. Aan de Nederlandstalige Wikipedia wordt vanuit diverse landen een bijdrage gegeven. Met vr. groet, Gouwenaar 23 jul 2010 13:32 (CEST)[reageer]

Tricot (stof)[brontekst bewerken]

Hallo,

Ik heb gezien dat U een paar wijzigingen hebt aangebracht in bovengenoemde pagina. Ik wil hierop graag reageren. Ze vervangen door zij legt m.i. onnodig de nadruk op dit woordje. De vervanging door "het kledingstuk dat als tricot is vervaardigd" is mij niet duidelijk. Wordt hiermee bedoeld dat de stof tricot als ze tot een kledingstuk verwerkt is geen tricot meer is?

Met vriendelijke groet

Gerrit41 (overleg) 5 sep 2011 22:04 (CEST)[reageer]