Overleg portaal:Darten

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search

Commentaar PvdW-nominatie[bewerken]

1rightarrow blue.svg verplaatst van Wikipedia:Portaal_van_de_week/Stemlokaal

De kleuren zijn wat uitbundig naar mijn smaak, maar dat is nauwelijks belangrijk. De weetjes zijn erg prominent (en veranderen nauwelijks), en de belangrijkere zaken zijn wat ondergesneeuwd. De Lijst met categorieën en darters bijvoorbeeld moet je toch wel zoeken temidden van andere (minder relevante) aandachtstrekkers. Ook ontbreekt een duidelijk overzicht en verwijzingen naar belangrijke termen als dartbord, dart (pijl) (die staat tenminste in de inleiding), de regels. Een zinvolle ordening die informatie in de encyclopedie ontsluit en leemtes aan het licht brengt. — Zanaq (?) 20 jan 2008 18:45 (CET)

Ik heb het portaal een keer opgezet, en sindsdien eigenlijk alleen het nieuws bijgehouden. Ik zal hem binnenkort is helemaal verbeteren. Er zijn meerdere 'klachten' over de lay-out, ik ben daar niet echt goed in. Dus als iemand dat wil verbeteren, graag. Larzzz 21 jan 2008 17:49 (CET)
De layout is mi netjes. Ik hou gewoon niet van kleurtjes. — Zanaq (?) 26 jan 2008 13:13 (CET)
Zoals ik al in mijn stem zei: "Blauw op oranje is niet de beste combinatie". Zeg gerust dat dit fluoricerend overkomt op mijn beeldscherm. Als ik jou was zou ik een betere kleurencombinatie zoeken. 30 jan 2008 15:22 (CET)