Overleg gebruiker:Donald Trung/Oude Gebruikerspagina: verschil tussen versies

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door 125.212.228.11 in het onderwerp Een wanhopig verzoek.
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Dqfn13 (overleg | bijdragen)
Welkomstbericht geplaatst.
 
Nieuw kopje aangemaakt: →‎Een wanhopig verzoek.
Regel 13: Regel 13:
Met vriendelijke groet,<br/>
Met vriendelijke groet,<br/>
[[Gebruiker:Dqfn13|Dqfn13]] ([[Overleg gebruiker:Dqfn13|overleg]]) 28 jul 2017 19:10 (CEST)
[[Gebruiker:Dqfn13|Dqfn13]] ([[Overleg gebruiker:Dqfn13|overleg]]) 28 jul 2017 19:10 (CEST)

== Een wanhopig verzoek. ==

{{Ping|Sjoerddebruin}} Misschien heb je het wel of niet gezien maar ik (Donald Trung) ben vanwege cross-wiki vandalisme uit mijn account gesloten, ja ik heb zeer veel spijt van wat ik deed en wens weer positieve bijdragen te kunnen maken, helaas heb ik geen idee of ik deze nou wel of niet op de Nederlandstalige Wikipedia mag doen, sinds ik nog "drafts" heb van 6 artikelen (5 in het Nederlands, and 1 in het Gronings voor de nds-nl wiki) vroeg ik mij af of ik ergens toestemming kon krijgen om weer collaboratieve positieve bijdragen aan deze wikis te kunnen doen. Geloof mij als ik een tijdmachine had zou ik mijn wandaded ongedaan maken en ik wil mijn excuses aan de persoon die ik beledigd heb doen, maar ik weet niet wat mijn mogelijkheden zijn. Alsjeblieft geef antwoord bij [[Gebruiker:Donald Trung]], ik wil echt alleen maar helpen met het bouwen van een encyclopedie. --[[Speciaal:Bijdragen/125.212.228.11|125.212.228.11]] 8 aug 2017 04:59 (CEST)

Versie van 8 aug 2017 04:59

Hallo Donald Trung, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan een encyclopedie die vrij beschikbaar, vrij bewerkbaar, en zo volledig en neutraal als mogelijk is. We waarderen het enorm dat ook jij hieraan wilt bijdragen!

In het menuutje hiernaast zie je enkele handige pagina's. Geen van de richtlijnen die in die pagina's beschreven staan moet overigens gezien worden als wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar. Ze zijn alleen bedoeld als houvast.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Je bericht wordt dan automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide.

Ga vooral aan de slag!

Met vriendelijke groet,
Dqfn13 (overleg) 28 jul 2017 19:10 (CEST)Reageren

Een wanhopig verzoek.

@Sjoerddebruin: Misschien heb je het wel of niet gezien maar ik (Donald Trung) ben vanwege cross-wiki vandalisme uit mijn account gesloten, ja ik heb zeer veel spijt van wat ik deed en wens weer positieve bijdragen te kunnen maken, helaas heb ik geen idee of ik deze nou wel of niet op de Nederlandstalige Wikipedia mag doen, sinds ik nog "drafts" heb van 6 artikelen (5 in het Nederlands, and 1 in het Gronings voor de nds-nl wiki) vroeg ik mij af of ik ergens toestemming kon krijgen om weer collaboratieve positieve bijdragen aan deze wikis te kunnen doen. Geloof mij als ik een tijdmachine had zou ik mijn wandaded ongedaan maken en ik wil mijn excuses aan de persoon die ik beledigd heb doen, maar ik weet niet wat mijn mogelijkheden zijn. Alsjeblieft geef antwoord bij Gebruiker:Donald Trung, ik wil echt alleen maar helpen met het bouwen van een encyclopedie. --125.212.228.11 8 aug 2017 04:59 (CEST)Reageren