Overleg gebruiker:De Wikischim: verschil tussen versies

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 3 jaar geleden door Saschaporsche in het onderwerp Voor de laatste maal het verzoek
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Versie 58377132 van Saschaporsche (overleg) ongedaan gemaakt
Label: Ongedaan maken
Geen bewerkingssamenvatting
Regel 1: Regel 1:
{{noindex}}
{{noindex}}
{{Wikibreak2}}
{{Gebruiker:Erwin/Bot/Archiveerlinks
{{Gebruiker:Erwin/Bot/Archiveerlinks
|dagen=20
|dagen=20
|archief= Archief17
|archief= Archief16
|magicwords=oudste
|magicwords=oudste
|sjabloon=Gebruiker:De Wikischim/SubstArchief
|sjabloon=Gebruiker:De Wikischim/SubstArchief
}}
}}

[[Overleg gebruiker:De Wikischim/Archief]]
== Wikibooks ==

Hoi, De Wikischim. Misschien ligt [https://nl.wikibooks.org/w/index.php?title=Maatschappijleer/Maatschappijleer_3_vmbo-kgt&diff=330230&oldid=329856 hier] nog een klusje voor je. Ik heb het verder niet bekeken. Hartelijke groet, [[Gebruiker:ErikvanB|ErikvanB]] ([[Overleg gebruiker:ErikvanB|overleg]]) 17 aug 2018 19:30 (CEST)
:Hoi Erik, bedankt voor de attendering. Ik kijk er binnenkort nog wel eens naar. Groeten terug. [[Gebruiker:De Wikischim|De Wikischim]] ([[Overleg gebruiker:De Wikischim#top|overleg]]) 24 aug 2018 14:05 (CEST)

== Voor de laatste maal het verzoek ==

Beste wikischim, ik wil je nogmaals vragen geen bijdragen te doen op mijn OP. Ik heb je dat al eerder verzocht en doe dit nu nogmaals en voor de allerlaatste keer. [[Gebruiker:Saschaporsche|Saschaporsche]] ([[Overleg gebruiker:Saschaporsche|overleg]]) 4 sep 2018 21:15 (CEST)
:En wat ga je doen bij de volgende keer? {{Gebruiker:The Banner/handtekening}} 4 sep 2018 21:22 (CEST)
:@Saschaporsche: Haha, en op grond waarvan dan wel? Enkel dat jij het stelselmatig wenst te verdommen om in te gaan op zelfs de doodnormaalste vragen die je op je OP worden gesteld? Zie al het overleg aldaar van de laatste tijd. Tegelijk acht je jezelf hier dus wèl in de positie om op mijn OP te posten, terwijl je tegelijkertijd mij het recht om andersom hetzelfde bij jou te doen zomaar meent te kunnen ontzeggen?
:Meen je dit nu serieus? Blijkbaar acht jij jezelf in een soort onaantastbare privilegepositie en denk je dat je een stuk beter bent dan de rest hier? Zolang jij je blijft bemoeien met mijn toevoegingen en die van anderen op [[Sjabloon:Hoofdpagina - in het nieuws]], kun je reacties op jouw wijzigingen van mijn kant verwachten, in ieder geval als die wijzigingen geen duidelijke verbeteringen zijn (zie ook weer iets als [https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Sjabloon:Hoofdpagina_-_in_het_nieuws&diff=52187006&oldid=52175543 dit]) en je je vervolgens vaak een nogal pedante houding aanmeet als je door mij of anderen op iets dergelijks wordt aangesproken. Anders zoek je je maar gewoon een ander terrein waar je mij niet zo gauw tegenkomt. Voor alle duidelijkheid: aan je "verzoek" heb ik dus geen enkele boodschap. Als je per se zoiets wilt afdwingen weet je de geijkte wegen denk ik toch wel. [[Gebruiker:De Wikischim|De Wikischim]] ([[Overleg gebruiker:De Wikischim#top|overleg]]) 4 sep 2018 21:50 (CEST)

:Voor eventuele meelezers: [https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Overleg_gebruiker:Saschaporsche&diff=prev&oldid=52191637 dit] was vanmorgen de bijdrage van mijn hand waar Saschaporsche zich kennelijk verschrikkelijk aan stoort, in die mate dat hij hier nu dus een ''de facto'' contactverbod meent te moeten opleggen. [[Gebruiker:De Wikischim|De Wikischim]] ([[Overleg gebruiker:De Wikischim#top|overleg]]) 4 sep 2018 22:46 (CEST)

[https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Overleg_gebruiker:De_Wikischim&diff=prev&oldid=58377132 en nogmaals verzocht in 2021]:
bijdrage op mijn OP niet gewenst

Ik heb al jaren geleden aangegeven dat ik niet gediend ben van jouw bijdragen op mijn OP. Dat weet je dondersgoed. Ik heb je bijdrage aldaar dus gelezen en verwijderd. [[Gebruiker:Saschaporsche|Saschaporsche]] ([[Overleg gebruiker:Saschaporsche|overleg]]) 25 feb 2021 08:36 (CET)

Versie van 25 feb 2021 11:19


Wikibooks

Hoi, De Wikischim. Misschien ligt hier nog een klusje voor je. Ik heb het verder niet bekeken. Hartelijke groet, ErikvanB (overleg) 17 aug 2018 19:30 (CEST)Reageren

Hoi Erik, bedankt voor de attendering. Ik kijk er binnenkort nog wel eens naar. Groeten terug. De Wikischim (overleg) 24 aug 2018 14:05 (CEST)Reageren

Voor de laatste maal het verzoek

Beste wikischim, ik wil je nogmaals vragen geen bijdragen te doen op mijn OP. Ik heb je dat al eerder verzocht en doe dit nu nogmaals en voor de allerlaatste keer. Saschaporsche (overleg) 4 sep 2018 21:15 (CEST)Reageren

En wat ga je doen bij de volgende keer? The Banner Overleg 4 sep 2018 21:22 (CEST)Reageren
@Saschaporsche: Haha, en op grond waarvan dan wel? Enkel dat jij het stelselmatig wenst te verdommen om in te gaan op zelfs de doodnormaalste vragen die je op je OP worden gesteld? Zie al het overleg aldaar van de laatste tijd. Tegelijk acht je jezelf hier dus wèl in de positie om op mijn OP te posten, terwijl je tegelijkertijd mij het recht om andersom hetzelfde bij jou te doen zomaar meent te kunnen ontzeggen?
Meen je dit nu serieus? Blijkbaar acht jij jezelf in een soort onaantastbare privilegepositie en denk je dat je een stuk beter bent dan de rest hier? Zolang jij je blijft bemoeien met mijn toevoegingen en die van anderen op Sjabloon:Hoofdpagina - in het nieuws, kun je reacties op jouw wijzigingen van mijn kant verwachten, in ieder geval als die wijzigingen geen duidelijke verbeteringen zijn (zie ook weer iets als dit) en je je vervolgens vaak een nogal pedante houding aanmeet als je door mij of anderen op iets dergelijks wordt aangesproken. Anders zoek je je maar gewoon een ander terrein waar je mij niet zo gauw tegenkomt. Voor alle duidelijkheid: aan je "verzoek" heb ik dus geen enkele boodschap. Als je per se zoiets wilt afdwingen weet je de geijkte wegen denk ik toch wel. De Wikischim (overleg) 4 sep 2018 21:50 (CEST)Reageren
Voor eventuele meelezers: dit was vanmorgen de bijdrage van mijn hand waar Saschaporsche zich kennelijk verschrikkelijk aan stoort, in die mate dat hij hier nu dus een de facto contactverbod meent te moeten opleggen. De Wikischim (overleg) 4 sep 2018 22:46 (CEST)Reageren

en nogmaals verzocht in 2021: bijdrage op mijn OP niet gewenst

Ik heb al jaren geleden aangegeven dat ik niet gediend ben van jouw bijdragen op mijn OP. Dat weet je dondersgoed. Ik heb je bijdrage aldaar dus gelezen en verwijderd. Saschaporsche (overleg) 25 feb 2021 08:36 (CET)Reageren