Ziva Dynamics

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ziva Dynamics
Eigendom Unity Technologies
Oprichting 2015
Oprichter(s) James Jacobs
Bestuur Unity Technologies
Land Canada
Hoofdkantoor Vancouver
Industrie 3D
Website zivadynamics.com
Portaal  Portaalicoon   Economie

Ziva Dynamics is een 3D simulatie technologie bedrijf van Unity Technologies, om levensechte humanoïde characters te kunnen maken en deze vervolgens te kunnen gebruiken met onder andere Unity of de Unreal Engine. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van geavanceerde personagetools die het proces voor het maken van virtuele personages voor de film- en game-industrie verbeteren.

Producten & Software[bewerken | brontekst bewerken]

Ziva VFX[bewerken | brontekst bewerken]

Ziva VFX, Ziva's belangrijkste softwaretool, is een Autodesk Maya plug-in. Deze technologie breidt de Maya-functionaliteit uit met een uitgebreide toolset voor het simuleren van dynamische elastische objecten en het oplossen van werelds echte fysica-natuurkunde. Ziva VFX is geadapteerd door visuele effectstudio's over de hele wereld, waaronder Marvel Entertainment, DC Entertainment, Sony Pictures Imageworks, DNEG (Double Negative), Scanline VFX en Rising Sun Pictures om hun karakterpijplijnen en resultaten te verbeteren. Ziva VFX-software is onder andere gebruikt in tv-series en films zoals:

Film Studio Jaar
Fantastic Beasts and Where to Find Them Warner Bros. Pictures 2016
Ghostbusters (2016) Sony Pictures Imageworks 2016
Suicide Squad Sony Pictures Imageworks 2016
A Series of Unfortunate Events (TV series) 2017
Justice League (film) 2017
Zoo (TV series) 2017
Pacific Rim Uprising DNEG 2018
The Meg Scanline VFX 2018
Venom (Marvel) Marvel Entertainment 2018
Game of Thrones (Laatste seizoen) HBO 2019

Ziva Characters[bewerken | brontekst bewerken]

Ziva Characters zijn simulatieklare virtuele personages die kunnen worden gekocht door film- en gamestudio's om het proces voor het maken van personages te versnellen. Ziva's virtuele personages omvatten een volledig anatomische mannelijke en vrouwelijke mens. Waaronder er ook zelfs virtuele dieren zijn die gebruikt kunnen worden.

Externe link[bewerken | brontekst bewerken]