Overleg gebruiker:Zangerernest

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 14 jaar geleden door Lexw in het onderwerp Verwijdering mening
Hallo Zangerernest, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.158.159 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Edits[brontekst bewerken]

Beste Zangerernest,

Bedankt voor je bijdragen op het artikel Help:Helpdesk. Je hebt hier meerdere bewerkingen op dezelfde pagina kort na elkaar gedaan.
Elke keer een pagina opslaan maakt de bewerkingsgeschiedenis van een artikel onoverzichtelijk, daarom is het handig als je meerdere bewerkingen aan een artikel in één keer doet.

Door boven het artikel op bewerk te klikken (in plaats van boven een kopje) is het hele artikel in één keer te bewerken.
Door eerst op Toon bewerking ter controle te klikken, kun je zien hoe het artikel er na jouw wijzigingen uitziet. Je kan deze knop meerdere keren gebruiken, voordat je op de knop Pagina opslaan drukt. Zie ook Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers voor meer informatie. Bedankt voor je begrip!

Met vriendelijke groet,

DustSpinner 22 jul 2009 20:17 (CEST)Reageren

Ernest[brontekst bewerken]

Hallo Ernest,

Even een reactie op je vragen. Het beste is denk ik om de titel om te gooien naar Ernest (Zanger). Dat wordt wel vaker gebruikt. Het andere artikel zou dan omgenoemd moeten worden naar Ernest (Plaats) waarna op de pagina Ernest een doorverwijspagina komt voor beide artikelen.

Over die promotie. Vis met 1 oog heeft wel een klein beetje gelijk. De alinea: "Deze eerste single kwam met een videoclip die op de dag van release bijna 3 weken onafgebroken op 1 stond bij de meest aangevraagde videoclips bij Tv Oranje. Ook verwierf deze song meteen een plek op het in Juni 2008 uitgekomen driedubbel album "Het Mooiste van Amsterdam" van EMI Netherlands. Uiteindelijk belande de videoclip op plaats 27 in de top 1000 meest aangevraagde videoclips van 2008." Is wervend. Ik zou die eruit knippen.

Verder: Hij is GENOMINEERD voor verwijdering. Dit wil nog niet zeggen dat hij verwijderd wordt. Een moderator kijkt er naar, en neemt zelf een beslissing.

En oja: Wil je voortaan alsjeblieft al je berichten op overleg-pagina's ondertekenen? Dat doe je door onderaan het bericht vier tidles (~) achter elkaar te plaatsen. Dankjewel!

Met vriendelijke groet,

DustSpinner 22 jul 2009 20:32 (CEST)Reageren

Hallo Ernest. Die titel kun je niet veranderen, aangezien je daarvoor meer dan 4 dagen geregistreerd moet zijn. Ik duik wel even in het artikel, en ga even aan de slag met de titels. Je hoort van me als ik klaar ben.

Mvg,

DustSpinner 22 jul 2009 20:45 (CEST)Reageren

Hallo Ernest, Ik heb flink wat lopen snoeien in het artikel. Helaas staat er niet zoveel meer in, maar ik denk dat het nu wel wiki-waardig is. De rest zou als promotie / wervend opgevat kunnen worden. Je moet nu eenmaal begrepen dat Wikipedia een encyclopedie is, en geen reclame-boek. Daarom wordt alle schijn van promotie uit een artikel geweerd.
De titel is veranderd, en op Ernest vind je nu een doorverwijspagina naar alle verschillende betekenissen van Ernest.
Voor vragen; ik ben altijd bereikbaar!
Met vriendelijke groet,
DustSpinner 22 jul 2009 21:07 (CEST)Reageren

Verwijdering mening[brontekst bewerken]

Zangerernest, je hebt hier een bijdrage van een anoniem verwijderd in de discussie over het al of niet E zijn van "jouw" artikel. Bij deze wil ik je vragen dat soort acties in het vervolg achterwege te laten. Ook anoniemen hebben recht op een mening, en die verwijderen we niet. En al helemaal niet als het over jouzelf als artikel gaat. Dat riekt namelijk sterk naar stemvervalsing. Dus niet meer doen s.v.p. Groet, Lexw 23 jul 2009 18:24 (CEST)Reageren

      • Beste Lexw,

Het was niet mijn bedoeling iets te verwijderen, ik had zelf een stuk geschreven wat ik wilde heroepen door lang op de esc toets te drukken maar was iets te enthousiast. Ik heb dat toen uit onwetendheid opgeslagen maar het kwaad was algeschied. Ik ben van mening dat iedereen zijn zegje mag doen anoniem of niet.

Het is wel een pittige kennismaking met wiki vind ik. ter goedertrouw plaats ik een artikel, over mezelf welliswaar maar niet voordat ik me goed hebt ingelezen over of het past in het genre artikelen en wat "bij anderen" wel of niet wordt toegestaan. Vervolgens wordt ik bestookt met woorden als zelfpromo terwijl dat helemaal mijn bedoeling niet is. DustSpinner heeft het wiki waardig gemaakt door een aantal dingen weg te laten en de titel aan te passen, maar nog is er veel protest onder bepaalde gebruikers.

Graag hoor ik jou mening.

Mvg --Zangerernest 23 jul 2009 18:34 (CEST)Reageren

  • Dat je die bijdrage per ongeluk hebt verwijderd wil ik best geloven, iedereen kan tenslotte fouten maken. Over het artikel als zodanig heb ik geen mening, want ik heb het niet gelezen. Wel ben ik van mening dat iedereen zich beter verre kan houden van het schrijven van artikelen over zichzelf, juist om iedere schijn van zelfpromotie te voorkomen. Als je echt wikiwaardig bent zal er vroeg of laat wel iemand komen die een artikel over je schrijft. Wanneer een artikel eenmaal bestaat is het mijns inziens overigens wel toegestaan om evidente fouten te verbeteren, maar dat is een hele andere kwestie dan zelf een artikel op te starten. Groet, Lexw 24 jul 2009 13:10 (CEST)Reageren

Antwoord Bertux[brontekst bewerken]

Hallo Ernest, ik heb je opmerking op mijn overlegpagina beantwoord, zie Artiest of niet. b222  ?!bertux 23 jul 2009 23:44 (CEST)Reageren

Verwijderingsnominatie Benjamin (zanger)[brontekst bewerken]

Beste Zangerernest, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Benjamin (zanger). De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20090723 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kunt u die stellen aan de helpdesk. --E85Bot 24 jul 2009 02:18 (CEST)Reageren