Gebruiker:Baldrick/Mijn Zandbak10

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Deze gebruiker is een man.
nl Deze gebruiker heeft het Nederlands als moedertaal.
en-4 This user speaks English at a near-native level.
fr-2 Cette personne peut contribuer avec un niveau intermédiaire de français.
de-2 Dieser Benutzer hat fortgeschrittene Deutschkenntnisse.
fy-2 It Frysk fan dizze brûker is ridlik.
it-1 Questo utente può contribuire con un Italiano di livello semplice.
Wie ik ben
edit    

Wie is deze kerel die veel te veel tijd spendeert op Wikipedia? Ik ben voornamelijk bezig met het schrijven en verbeteren van artikelen. Ik doe daarnaast zeer veel (hoofdzakelijk kleine) bewerkingen en toevoegingen. Met name links plaatsen tussen al bestaande pagina's, spellingscorrecties, kleine toevoegingen en wikificeren. Het aantal artikelen dat ik per week schrijf verschilt sterk maar gemiddeld ongeveer 4 per week. Vandalisme bestrijden doe ik ook, maar het is zo simpel en er zijn zoveel mensen die het doen dat ik geloof dat ik mijn tijd beter kan besteden.

Ik ontdekte Wikipedia in 2002 en heb er voor school altijd zeer veel aangehad. De filosofie van Wikipedia sprak mij direct aan en ik begon al snel met anoniem bij te dragen. Ik ontdekte dat het ontzettend leuk en verslavend is. Ik creëerde mijn account op 23 december 2006 en ben sindsdien zeer actief geweest op Wikipedia.

Wat ik doe
edit    

Ik wil over alles wat weten en ben daarom ook een frequente gebruiker van Wikipedia. Ik zie mijzelf als een soort generalist. Ik schrijf over zeer veel verschillende onderwerpen, waarvan de meeste zijn gerelateerd aan hobby's van mij. Ook schrijf ik veel over onderwerpen die betrekking op Leeuwarden en Fryslân, waar ik mijn hele leven heb gewoond en derhalve het nodige over kan vertellen.

Tot op heden ben ik enkele tientallen artikelen gestart. Zie Lijst aangemaakte artikelen, redirects en doorverwijspagina's voor deze lijst artikelen op chronologische volgorde. Daarnaast heb ik een doorverwijspagina en drie sjablonen gemaakt. Noteer: deze cijfers gaan puur over de artikelen die ik ben gestart.

Ik heb nu 2000+ edits gedaan. Zie *Editcount: Contributions summary for: Baldrick. Editcount is zeker niet irrelevant: het geeft een duidelijke indicatie van iemands toewijding.

{

Profielen
edit    

Del.icio.us - Ik op Del.icio.us
eBay = Ik op eBay
Facebook - Ik op FaceBook
Flickr - Ik op Flickr
Last.fm - Ik op Last.fm
Moviemeter - Ik op MovieMeter
Twitter - Ik op Twitter
YouTube - Ik op YouTube

rienk_kuipers op Yahoo

This is a Wikipedia user page.
This is not an encyclopedia article. If you find this page on any site other than Wikipedia, you are viewing a mirror site. Be aware that the page may be outdated and that the user this page belongs to may have no personal affiliation with any site other than Wikipedia itself. The original page is located here.
Wikimedia Foundation
Wikimedia Foundation