Gebruiker:Eve/Bloemen en sterren

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
 Gebruikerspagina    Mijn overlegpagina    Oud overleg    Mijn afbeeldingen    Mijn zandbakje    Mijn artikelen    Bloemen en sterren  


Bloemen, gieters en een verdwaalde kikker



Bloemen gekregen van:


Ik zie sterretjes

Van Gebruiker:Maarten1963 op 6 september 2006 voor alle werkzaamheden aan sportartikelen op Wikipedia




Van MoiraMoira overleg op 20 juni 2007 als dank voor je bijdrage aan het herschrijven van een artikel in de reeks van het op hol geslagen kopieerapparaat.



Ster van verdienste van Melsaran (overleg) op 1 december 2007 voor al het werk met de hernoemingen van Harry Potter-artikelen



De vredester vanwege je inzet voor de Arbitragecommissie van MoiraMoira overleg en Woudloper overleg 6 feb 2008 (CET)



Van **Man!agO** op 22 juli 2008: Omdat je zo goed bezig bent met het opsporen van artikelen die al lang geleden zijn genomineerd voor verwijdering, maar nooit op de lijst gezet, krijg je van mij bij deze de detectivester.

Namens Doc Brown (overleg) en  Emil·76  op 24 juli 2008: Deze speciale ster is voor Eve voor haar geduldige inzet voor het Harry Potter portaal, het schrijven van vele Harry Potter artikelen en het controleren, corrigeren en aanvullen van de vele Harry Potter artikelen van anderen. Ga zo door!



Een kerstster voor je deelname aan de schrijfwedstrijd 2008! de Jury 23 dec 2008 01:24 (CET)



De ster van extreme verdienste: Uitgereikt aan Eve van Diamant | ? voor de goede bijdagen, vriendelijkheid en veel gebruikers info geven.




Hall of Fame: Voor een unieke langdurige inzet voor Wikipedia, uit te reiken door tenminste vijf Wikipedianen gezamelijk, namens Balko Kabo; De Geo (overleg); Davin; Greenday2; Kalsermar; Maan Meis; **Man!agO**; Richardkw; Sjorskingma vraagje?; BlueKnight; - Taaltje (?).



Doorgeefster: Voor je inzet voor Wikipedia. Van MoiraMoira overleg. Ik kreeg deze ster van Maniago en geef hem hierbij weer door aan jou. Soms ben ik het heel erg met je oneens over hoe dingen het beste aangepakt moeten worden en ik vind het jammer dat dat de laatste tijd tot een onnodig negatieve onderlinge verhouding heeft geleid. Maar ik herken in jou ook iemand die zich inzet voor de encyclopedie en wil je daarom als gebaar de doorgeefster geven in de hoop op een betere sfeer en een blijvend gezamelijke inzet voor de encyclopedie.


Jubileumster voor mijn 5-jarig jubileum op Wikipedia op 2 augustus 2010. Op 11 sept 2010 gekregen van Trijnstel.



Omdat je wel echt veel moeite in je userpage hebt gestopt. --IIVeaa (overleg) 19 jul 2011 17:44 (CEST)




Om over na te denken


Eén krokus maakt geen voorjaar...
...maar samen kunnen we het lente maken.

Kom alsjeblieft terug. Je bent niet alleen en je bent belangrijker dan je denkt.
Je hoeft niet altijd per geval iets gedaan te krijgen, wat telt is de lange termijn.
Woudloperoverleg 4 feb 2009 13:03 (CET)