Gebruiker:PrincepsMaximus

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Interesses[bewerken | brontekst bewerken]

Ikzelf ben geïnteresseerd in tal van gebieden: natuurwetenschappen (fysica, chemie, biologie), geschiedenis, astronomie, mechanica, anatomie, cartografie, psychologie, mythologie, wiskunde en computerwetenschappen. Jammer genoeg ben ik in te veel geïnteresseerd om in al deze vakgebieden 'actief' te zijn. Ik probeer zoveel mogelijk informatie omtrent deze zaken op te nemen, maar mijn interesses zijn veel te uitgebreid om mij er echt in te verdiepen. Echter, in enkele van bovenstaande interesses steek ik nét dat ietsje meer tijd en die zijn: fysica, astronomie, wiskunde en geschiedenis.

‘Trek er nu en dan eens op uit, maak tijd voor wat ontspanning want wanneer je terugkeert naar je werk zal je oordeel helderder zijn. Neem wat afstand, dan lijkt het werk kleiner en kan je in een blik een groter deel ervan in je opnemen en een gebrek aan harmonie en verhouding zul je gemakkelijker opmerken.’ - Da Vinci

Wat ik hier uitspook[bewerken | brontekst bewerken]

Ik hou mij vooral bezig met het plaatsen van astronomische en geschiedkundige artikels. Dit kan gaan van biografieën tot wiskundige formules. Op geschiedkundig vlak ben ik vooral bezig met de 20ste eeuw - WOI, het interbellum, WOII en de koude oorlog.

Hulp is altijd welkom!