Gebruiker:QapIn

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
WikipediaDit is een gebruikerspagina

Als u deze pagina op een andere website aantreft dan op Wikipedia, bekijkt u een zogenaamde "mirror"-website. Wees u er dan van bewust dat deze pagina verouderd kan zijn en dat de gebruiker die op deze pagina wordt genoemd geen persoonlijke betrokkenheid heeft met enige andere versie van deze pagina dan die op Wikipedia zelf. De oorspronkelijke gebruikerspagina vindt u op Wikipedia.

Taalvaardigheid

nl Deze gebruiker heeft het Nederlands als moedertaal.
en-4 This user speaks English at a near-native level.
de-2 Dieser Benutzer hat fortgeschrittene Deutschkenntnisse.
tlh-2 tlhIngan Hol jatlh lo'wI'vam.
Deze gebruiker weet waar zijn handdoek is
Deze gebruiker is een bierliefhebber.
Α-Ω Deze gebruiker luistert naar alle muziek, maar vindt dat eentonigheid dodelijk is
AGN Deze gebruiker is agnost
AGG Deze gebruiker hekelt overbodige anglicismen, germanismen en gallicismen


Lijst van alle Gebruikersboxen

----> Laat een nieuw bericht achter <-----

Goodwill Charter

De Verlichting is over onze cultuur neergekomen en daarom onthou ik mezelf het recht om te schelden, in naam van het recht op vrije meningsuiting, omdat ik dat beschouw als een vorm van agressie die ook hier tot polarisering en geweld kan leiden; ook moeilijk te lezen zinnen zal ik op deze na proberen te vermijden. Dat werkt ontwrichtend voor ons project. Provoceren helpt mij en Wikipedia geen stap verder. Als enig alternatief hiervoor zie ik het debat waarbij ik met mijn gesprekspartner(s) op voet van gelijkheid omga en hun controleerbare feiten en argumenten op een rationele manier afweeg. Het debat heelt, loutert en integreert. Het openhouden van het gesprek is de manier om iedereen in zijn waarde te laten en impasse te voorkomen.

Tekst gebaseerd op een artikel van Marc Reynebeau in De Standaard.

Tekst en idee overgenomen van gidonb

Hallo,

Tussen 2002 en vandaag was ik onder deze gebruiker aktief. Daar ik geen toegang meer denk te hebben tot het e-mail adres dat verbonden is met deze gebruikersnaam, heb ik vandaag een nieuwe gebruiker aangemaakt: BokkieT (overleg)

Ik ben voornamelijk geïnteresseerd in taal en sciencefiction, in het bijzonder de Klingons van Star Trek.

Ik ben geboren met een waterhoofd, de medische term is Hydrocephalus, en dan met name (met dank aan de Engelstalige Wikipedia) de noncommunicatieve aangeboren variant.

Ik ben op 7 november 2001 opgenomen in het Hope ziekenhuis in Greater Manchester en men heeft mij daar, na 28 jaar met de aandoening rondgelopen te hebben, "gerepareerd" zoals ik het noem.

Ik ben ook op de Engelse en Duitse wikipedias te vinden.