Gebruiker:Vreye

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

HOi; mijn naam is An-sofie.

Ik ben afkomstig uit Kortemark en startte deze pagina op in kader van mijn opleiding sociaal- cultureel werk die ik volg aan Ipsoc- bijscholing te Kortrijk. Daar volg ik onder andere de cursus schrijven bij Benedict Wydooghe. Hieronder vindt u een link naar zijn gebruikerspagina waar informatie te vinden is ivm. de lessen en bijhorende opdrachten.

http://nl.wikipedia.org/wiki/Gebruiker:Benedict_Wydooghe.

Een van de dingen die we zien is de Elsschotproef.

Als eindproef voor zijn vak zal ik een wikipediapagina schrijven over het onderwerp: het Kongobekken. Hier is op de nederlandstalige wikipedia nog niets over te vinden.

Mijn vrijwilligerswerk gekoppeld aan deze opleiding start ik half November bij het ACW, afdeling Oostende.


Verder gaan mijn interesses uit naar muziek ( reggae, wereldmuziek,zigeunermuziek), lezen ( Amélie Nothomb, Isabel Allende,....) en reizen.

Ik bezocht de voorbije jaren Roemenie, Tanzania, Corsica en Kroatië maar ontdekte dat er ook dicht bij huis fantastische plekjes te vinden zijn zoals Zeeland en de Opaalkust. Dit zijn nog maar enkele plaatsen waar ik de vorige jaren ben geweest en ik hoop de lijst nog veel langer te kunnen maken de komende jaren. Dit met locaties zowel veraf als dichtbij.

Verder kan ik mij ook goed bezighouden met koken, vooral met de uitheemse keuken. Mijn voorkeur gaat uit naar de indische, italiaanse en marokkaanse keuken maar een authentiek vlaams gerecht gaat er ook zeker in. Alles natuurlijk in de aangepaste vegetarische versie aangezien ik al een een 8- tal jaar overtuigd vegetariër ben.

Ik hecht heel veel belang aan de combinatie mens en natuur en ben er van overtuigd dat de komende jaren iedereen zijn steentje zal moeten bijdragen. Indien niet zal er heel wat natuurschoon teniet gaan de komende generaties. Daarom sta ik ook sterk achter organisaties als Gaia, Natuurpunt, WWF en EVA .