De Sims Verhalen

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
De Sims Verhalen
Ontwikkelaar(s) Maxis (Windows)
Aspyr (OS X)
Uitgever(s) Electronic Arts
Genre(s) Levenssimulatie, strategie
Platform(s) Microsoft Windows, OS X
Navigatie
Eerste spel De Sims Levensverhalen
(6 februari 2007)
Laatste spel De Sims Eilandverhalen
(29 januari 2008)
Website
Portaal  Portaalicoon   Computerspellen

De Sims Verhalen (Engels: The Sims Stories) is een spelreeks, behorende tot de De Sims-serie. Het zijn laptopvriendelijke versies, gebaseerd op De Sims 2. Ze zijn onafhankelijk van elkaar en zijn geen uitbreidingen van het originele spel, zodat ze speelbaar zijn zonder De Sims 2. In tegenstelling tot de belangrijkste serie, zijn deze games opgebouwd rondom een scenario en moeten bepaalde opdrachten voltooid worden.

Gameplay[bewerken | brontekst bewerken]

Het is mogelijk om "Vrij spelen" te kiezen in deze games, maar elk spel bevat ook enkele opdrachten in de modus "Verhaal". Door verschillende doelen en verlangens van het personage te vervullen, zal de speler het spel uiteindelijk uitspelen.

Er zijn in De Sims Verhalen wel minder mogelijkheden in het "Vrij spelen" dan bij de gewone De Sims 2. Dit om ervoor te zorgen dat het spel beter werkt op laptops. De speler heeft minder meubilair en heel wat minder bouwmogelijkheden. Er zijn ook geen grote kavels, de grootste is 3x3.

Spellen[bewerken | brontekst bewerken]

De reeks De Sims Verhalen bestaat uit drie verschillende games:

Systeemeisen[bewerken | brontekst bewerken]

De Sims Verhalen hebben veel lagere systeemeisen dan de gewone De Sims 2. De spellen zijn daarom ook bestempeld als laptopvriendelijke games.

Externe link[bewerken | brontekst bewerken]