Gebruiker:Henk Obee/Geeraard

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

    • Mijn argumentatie om 'm te laten staan was dat er flink wat andere verenigingen genoemd worden hier; dit artikel is nog redelijk mager, en blijkbaar hebben andere verenigingen via OTRS dat schildje wel vrijgegeven. Ik ben zelf enigszins geneigd te denken dat het hier dan eerder over de WIU-heid dan de E-heid gaat. Milliped (overleg) 19 jan 2012 12:38 (CET)

    • Voor Voor verwijderen Dit is al eerder langsgekomen. Geen studentenvereniging, maar een vriendenclub van mensen die in plaats A studeren en uit plaats B afkomstig zijn, vergelijkbaar met jaarclubs die eveneens NE zijn. Het bestaan op Wiki van flink wat andere verenigingen is geen argument, daar elk artikel op zichzelf wordt beoordeeld, teneinde zwaan kleef aan-effecten te voorkomen. Overigens hebt u de vrijheid om die andere verenigingen ook te nomineren als u daar valide argumenten voor hebt. Fred (overleg) 19 jan 2012 13:29 (CET)

    • Tegen Tegen verwijderen zie de OP (Overleg gebruiker:Nmachtel) Het lijkt mij verantwoord om dit lemma een kans te geven, volgens het 2 vliegen in een klap principe. Nieuw lemma + nieuwe gebruiker. Henk Obee (overleg) 29 jan 2012 12:51 (CET)

    • Voor Voor verwijderen in dt summiere lemma blijkt niets relevants Agora (overleg) 1 feb 2012 11:21 (CET)

− − Als je de moeite had genomen om op de OP van de (nieuwe) gebruiker Nmachtel te kijken had je kunnen lezen dat dit een student betreft die de moeite wilde nemen om het lemma E-waardig te maken. Ik heb hem die kans willen geven. Het was zijn eerste lemma ooit. Hij had totaal geen ervaring. Zo iemand moest eigenlijk door wikigemeenschap aangemoedigd worden. Desnoods intensief. Maar nee. Weg ermee. Één van de daarbij opgevoerde argumenten was o.a. O ik zie het al de voorzitter heeft een bijnaam Holle Bolle Ghijs. niet E-waardig. Terwijl iedere voorzitter die lid geweest is van deze studentenvereniging thans een maatschappelijke functie bekleed die wel degelijk E-waardig is. Vergeten we even dat wij hier in Nederland ook een lid van een studentenvereniging hebben gehad die ook een bijnaam had, Prins Pils. Naar mijn logische gevolgtrekking dan ook niet E-waardig, dus dan maar voordragen voor verwijdering????. Wikipedia blijft op deze manier een databank van allemaal losse niet samenhangende artikelen. Jammer, weer een gemiste kans. m.vr.gr. Henk Obee (overleg) 2 feb 2012 19:13 (CET)

Henk, je hebt (helaas) helemaal gelijk. Er zijn 25 Wikipedianen die met "neem een coach" en een hoop blabla denken dat ze wat voor nieuwelingen doen, maar daar staan er ook weer 25 tegenover die het in een vloek en en zucht teniet doen. En van die 25 eerder genoemden zit helaas ook nog een deel hypocriet in beide kampen. Mijn conclusie is dat Wikipedia een vriendenclubje is, of een old-boys-network, waar je niet zomaar tussenkomt. En dan maar klagen dat we zoveel sociaal gestoorden aantrekken, dat zijn simpelweg de uitzonderingen die met een plaat voor hun kop tegen dat glazen plafond beuken. Je wordt er inderdaad soms moedeloos van, dat iemands werk van een uur door 4 man in 3 minuten finaal wordt afgebrand, met dreiging tot blokkade van ip-adressen wegens drammen aan toe. Zo wordt een welkom vaak een koude douche. edOverleg 2 feb 2012 20:50 (CET)

Ik heb dit artikel destijds voor verwijdering genomineerd omdat het meer een lijst van namen was dan een artikel. Daarna heb ik er niet meer naar gekeken. De uiteindelijke verwijdering is ook niet door mij gedaan. **Man!agO** 2 feb 2012 23:03 (CET)