Gebruiker:IJzeren Jan/klachtenboek

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Pergamena.png
Dit is het klachtenboek van IJzeren Jan.

Deze pagina is bedoeld om iedereen die een klacht van welke aard dan ook heeft over mijn optreden als moderator op dit project, in de gelegenheid stellen deze kenbaar te maken aan mijzelf en aan een ieder die dit leest. Deze klacht kan zowel één concrete moderatorhandeling betreffen als mijn opstelling als moderator in het algemeen. Geplaatste klachten zal ik in ieder geval lezen en indien ik dit zinvol acht, beantwoorden.

Van een klacht verwacht ik wel dat deze goed onderbouwd is, met andere woorden: duidelijk aangeeft waarom ik als moderator iets heb gedaan wat fout is.

Wanneer er binnen een jaar ten minste vier serieuze klachten zijn ingebracht door ten minste vier ingelogde gebruikers, zal ik mij vrijwillig aan een herbevestigingsronde onderwerpen. Ik behoud mij het recht voor om zelf te beoordelen of een klacht serieus is of niet. Wie dit ontoereikend vindt, kan daarnaast natuurlijk altijd een afzettingsprocedure starten.

Met vriendelijke groet,
Flag of Interslavic.svg IJzeren Jan
 1. De klacht is dat een stukje is verwijderd waarvan U zegt dat het reclame is.
  Het gaat om het feit dat er een behandel methode is die werkt, en dit is informatie welke gedeeld zou moeten worden.
  Maar kennelijk wordt dit als reclame gezien ik zie dan ook graag uitleg waarom deze info niet gedeeld wordt via wiki
  Of alle behandelingen moeten worden verwijderd om geen onafhankelijk platform te zijn.

  Graag weer terug plaatsen
  Wikipedia is niet bedoeld om medische innovaties te promoten. Als een methode werkt, zoveel te beter, maar dat moet dan wel blijken uit onafhankelijk onderzoek dat terug te vinden is in onafhankelijke bronnen. De website van een bedrijf is uiteraard geen onafhankelijke bron. Overigens was de tekst letterlijk van die website overgenomen, zodat er dus ook nog sprake was van schending van het auteursrecht. Mvg, Flag of Interslavic.svg IJzeren Jan 12 feb 2018 17:12 (CET)
 2. Beste IJzeren Jan, iemands OP dichtgooien omdat die een opmerking maakt over jouw acties elders op Wikipedia, lijkt mij geen al te beste moderatoractie. Als je zelf betrokken bent en dat ben je door de geuite opmerkingen, laat je dat beter aan een andere moderator over. Mvg, Akadunzio (overleg) 20 mei 2018 16:05 (CEST)