Naar inhoud springen

Gebruiker:Mion/archief2

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Jetstar Pacific Airlines (Pacific Airlines)[bewerken | brontekst bewerken]

Hallo Mion. Het kopje 'Vloot' stond er alleen '2 boeing 737-400'. Er is ook 1 airbus A320-300 en 7 in bestelling. 1 vliegtuig te kort schreef je. Groeten --MrBijbel 18 feb 2009 17:47 (CET)

Hoi MrBijbel, de bijdrage is gedaan door Overleg_gebruiker:Hessel evenwel dank voor de update. gr mion 19 feb 2009 12:45 (CET)

Categorie:Financiële crisis[bewerken | brontekst bewerken]

Hallo, ik was verrast door het ontstaan van deze categorie. Ik pleitte namelijk eerder al voor een categorie van deze crises. Helaas werd dat niet erg op prijs gesteld. Wel vroeg ik me af of de naam niet beter Economische crisis kan zijn? Crises als de Internetzeepbel en een oliecrisis zouden ook aan de categorie toegevoegd kunnen worden maar dan past de term economische crisis beter. LeeGer 22 feb 2009 16:45 (CET)

Zhejiang Wanfeng Auto Group[bewerken | brontekst bewerken]

Ha! Hoe zit het nu met de SUV van de Zhejiang Wanfeng Auto Group? Dag, We El 2 mei 2009 15:51 (CEST)

Verwijderingsnominatie PEDOT-TMA[bewerken | brontekst bewerken]

Beste Mion, ik heb een artikel dat je aangemaakt hebt ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Ik twijfel vooral over de betrouwbaarheid van de vertaling (zie de motivatie boven het artikel). Reageren kan eventueel op de daar aangegeven wijze. Voor vragen kun je altijd terecht bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! Vriendelijke groet, --ErikvanB 17 nov 2009 01:43 (CET)

PEDOT-TMA[bewerken | brontekst bewerken]

Geantwoord op mijn OP. Vr.gr. --ErikvanB 18 nov 2009 04:48 (CET)

Hernoemen Categorie:Analyse naar Categorie:Wiskundige analys[bewerken | brontekst bewerken]

Hallo Mion, Ik zie dat jij bezig bent de "Categorie:analyse" naar "Categorie:wiskundige analyse" te hernoemen, omdat je zo te zien "Categorie:analyse" voor iets anders nodig hebt. Het verdient overigens wel de voorkeur dit soort ingrijpende acties van tevoren te overleggen of in ieder geval aan te kondigen. Tenslotte neem ik aan dat jij er bewust van bent dat jij dit soort bewerkelijke acties, eenmaal begonnen, ook helemaal af moet maken, anders laat jij anderen met de rotzooi achter. Mvg JRB 18 nov 2009 16:11 (CET)

Hoi JRB, je aanname is helemaal correct is vol met categorieen die hier ontbreken, maar de reden was eigenlijk de interwikilinks waarbij er een mix door alle projecten heen is, ik heb het wel eens eerder geprobeerd, en het probleem nu zijn de interwiki links in voor ons onleesbare talen, wat natuurlijk wel kan is het hier in orde maken en daar ga ik zo mee verder, ik werd even opgehouden door de telefoon, en ja, de laatste opmerking op Overleg_categorie:Alles is van mei, dus dan maar Be Bold. gr mion 18 nov 2009 16:31 (CET)
Een iets vriendelijker toon zou ik verder op prijs stellen mion 18 nov 2009 16:36 (CET)
Was niet mijn bedoeling om onvriendelijk te zijn. Mvg JRB 18 nov 2009 17:11 (CET)
Graag nu stoppen en terugdraaien, dan voorstellen op de daartoe strekkende pagina voor hernoemingsverzoeken. paul b 18 nov 2009 16:55 (CET)
Ah, een pagina voor hernoemingsverzoeken, waar kan ik die vinden ? mion 18 nov 2009 16:57 (CET)
Categorie-hernoemingsverzoeken kunnen ook via Wikipedia:Te verwijderen categorieën gedaan. Wel even duidelijk aangeven dat je de categorie wilt hernoemen, niet zomaar verwijderen. En - zoals hierboven al aangegeven - pas een en ander gaan wijzigen nadat het twee weken op die lijst gestaan heeft. Daarnaast zou ik ook graag willen weten waarom je het wilt veranderen, zo te zien zijn er geen lemma's over 'niet wiskundige analyse' die in de orginele categorie 'analyse' zaten, maar misschien las ik er over heen, of ben je van plan die aan te maken. (E.e.a. graag op Wikipedia:Te verwijderen categorieën aangeven, en niet hier; ik ben vast niet de enige met die vraag). CaAl 18 nov 2009 17:01 (CET)
Toegevoegd [[1]]mion 18 nov 2009 17:26 (CET)

Verwijderingsnominatie Jacht XV 1 (waterstof)[bewerken | brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meerdere artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Jacht XV 1 (waterstof) dat is genomineerd door Vis met 1 oog. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20091207 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 8 dec 2009 01:07 (CET)