Gebruiker:O0Rollo0o/ouweshiz

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

1e half jaar 2010 spullen.

Welkom op Wikipedia!

Wikipedia is bedoeld als een vrij beschikbare, vrij bewerkbare en neutrale encyclopedie voor iedereen. Hoewel iedereen van harte is uitgenodigd om Wikipedia te bewerken, vond een medewerker aan de encyclopedie een of meer van uw bewerkingen niet constructief. Deze bewerking(en) is/zijn daarom teruggedraaid of verwijderd. Experimenteren en oefenen met bewerken kan in een speciaal daarvoor bedoelde pagina, die de Wikipedia-zandbak wordt genoemd. Klik hier om naar de zandbak te gaan.
Zie ook: welkom voor nieuwkomers.

  1. Bewerken gebruikerspagina van Lorem
Sorry, was een collegiaal grapje -Rollo'89

Kleine wijzigingen[bewerken | brontekst bewerken]

Hoi O0Rollo0o, ik zag dat je een bewerking deed op JavaScript. Je markeerde deze als "klein". Wat je daar deed was echter overduidelijk een grote wijziging. Mag ik je vragen daar wat op te letten. Lees Help:Kleine wijziging voor het gebruik van die kleine wijzigingen. Die dienen vooral om spellingsfouten op te lossen. Vanaf dat er inhoudelijke informatie wordt aangepast/toegevoegd/verwijderd, is het zeker niet meer klein. - MichielDumon 19 apr 2010 15:14 (CEST)

Oke, telkens ontdekte ik weer wat kleins om te wijzigen en ik wou voorkomen dat er een gigantische lijst updates bij volgers zou verschijnen. Zou in het vervolg opletten-Rollo'89

Verwijderingsnominatie Nieuw-Lekkerlands[bewerken | brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Nieuw-Lekkerlands dat is genomineerd door De Wikischim. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20100419 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 20 apr 2010 02:01 (CEST)

Nieuw-Lekkerlands[bewerken | brontekst bewerken]

Hoi O0Rollo0o, je artikel ziet er prima uit nu hoor. Groet, De Wikischim 22 apr 2010 14:22 (CEST)

Bedankt! Rollo'89 22 apr 2010 14:24 (CEST)

Gebruikersnaam[bewerken | brontekst bewerken]

Beste Rollo,

Op Overleg gebruiker:Edumanner zeg je "Edumanner is , lang leve de geschiedenis." Nu ben ik met deze geschiedenis niet geheel bekend; heb je een bewerkingsgeschiedenis voor me waaruit dit blijkt en onder welke gebruikersnamen zij heeft gewerkt? Dan kan ik kijken of sprake is van sokpopperij, en zodoende passend optreden...

Groetjes Erik'80 · 24 apr 2010 12:06 (CEST)

Ik wil niet dat iedereen mijn naam kent, heb ik niet voor niets eruit gehaald. Ook hier. Niet meer doen graag, bedankt-Edumanner 24 apr 2010 18:11 (CEST)
Stop is met editten van mijn overlegpagina kopjes, uitspraken ed. -Rollo'89 28 apr 2010 09:05 (CEST)

Categorie gebruikerspagina[bewerken | brontekst bewerken]

Hallo O0Rollo0o,

Ter info: Ik heb de cat. "coole kikker" van je gebruikerspagina verwijderd, omdat deze anders opduikt in de overzichten van niet-bestaande categorieën. Groet, Alankomaat 1 mei 2010 10:42 (CEST)

Verwijderingsnominatie Test-Driven Development[bewerken | brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Test-Driven Development dat is genomineerd door MoiraMoira. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20100503 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 4 mei 2010 02:04 (CEST)

Schenden privacy gebruikers[bewerken | brontekst bewerken]

Geachte Rollo, met betrekking tot deze bewerkingen: ik wil u erop attent maken dat het tegen zijn of haar zin openbaren van de echte naam van een gebruiker beschouwd wordt als een privacyschending, die ertoe kan leiden dat u voor onbepaalde tijd wordt geblokkeerd (zie hier, punt 5, onderdeel 4). U dient dit bericht daarom als een waarschuwing te beschouwen: de genoemde actie is niet voor herhaling vatbaar. Met vriendelijke groet, Wutsje 17 mei 2010 18:12 (CEST)

Beste Wutsje, Erik heeft dit kopje geplaatst op mijn overlegpagina, zodoende zie ik hier mijn schuld niet van in. -Rollo 17 mei 2010 19:43 (CEST)
U kunt wel anderen de schuld geven, maar de bewerking van Erik1980 werd door Edumanner zelf aangepast met een nadrukkelijk beroep op privacy en u zette die naam vervolgens desondanks terug. Dat reken ik u aan en niemand anders. U bent gewaarschuwd. Wutsje 17 mei 2010 21:56 (CEST)
Je doet maar.-Rollo 18 mei 2010 08:59 (CEST)

Gebruikmaken[bewerken | brontekst bewerken]

Beste O0Rollo0o,

Al kun je het misschien niet geloven, toch schrijven we "gebruikmaken" aan elkaar. Zie http://woordenlijst.org/zoek/?q=gebruikmaken&w=w.

Met vriendelijke groeten,

Heureka 30 mei 2010 00:26 (CEST)

Verwijderingsnominatie Harley Benton[bewerken | brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Harley Benton dat is genomineerd door Fred Lambert. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20100614 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot 15 jun 2010 02:03 (CEST)

Verwijderd Beste O0Rollo0o,omdat ik niet mijn hele leven geconfronteerd wil worden met de zoekfuncties via googel met het hoe en waarom van de discussie over /* Emma Motquin */ heb ik mijn bijdrage hier weggehaald.Wilt u het ook verwijderen please? Bovendien gebruik ik dit account niet meer.Hopelijk heeft u er begrip voor. vg --Roberta4ever (overleg) 18 aug 2011 17:12 (CEST)