Gebruiker:Onderwijsgek/2013totaal

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Commanderij van Sint-Jan[bewerken | brontekst bewerken]

Beste onderwijsgek, Hier hernoem je zomaar een artikel zonder je de verwijzingen naar het artikel na te lopen. Gaarne opletten bij dit soort zaken. groet Japiot (overleg) 5 jan 2013 08:13 (CET).


Beste Japio,

Bedankt voor het melden en excuses dat ik hier niet aan gedacht heb. Ik zie dat alle redirects vanuit reguliere lemma's zijn aangepast: [1]? --Onderwijsgek (overleg) 5 jan 2013 13:22 (CET)

Barbra en Bas[bewerken | brontekst bewerken]

Beste Onderwijsgek, Ik ben niet zo blij met je bewerking van het artikel over Barbra en Bas. Het is nu onvolledig en klopt niet meer helemaal. Graag zie ik de oorspronkelijke versie terug, die ik in tweede instantie nog wil aanvullen. Ben weliswaar een Wikipedia-beginner (moet nog veel leren), maar wel een ervaren journalist. M. vr. gr.


Beste Bas Moerman,

Bedankt voor je berichtje en fijn om een journalist te mogen begroeten op Wikipedia. We kunnen altijd goede schrijvers gebruiken. Ik heb een uitleg op jouw overlegpagina geplaatst waar je kan lezen hoe wij hier op Wikipedia samenwerken aan artikelen. Ik heb het artikel aangepast aan de eisen die je ook aldaar kunt lezen. Het staat je vrij om onvolledigheden aan te vullen en zaken te wijzigen in artikelen. Je hoeft daarvoor geen toestemming te vragen aan mij. Probeer ook neutraal te schrijven. Mijn vermoeden is dat je de ene helft bent van het duo waarover je schrijft, dus pas hiermee op. Onderteken je vragen op een overlegpagina altijd met vier tildes ~~~~. Veel plezier en nogmaals welkom!

Met vriendelijke groet,

Onderwijsgek (overleg) 16 feb 2013 20:50 (CET)

rode bekerzwam[bewerken | brontekst bewerken]

Hoi onderwijsgek. Ik heb wat foto's en een paar microscoopfoto`s geplaatst van de rode bekerzwam op ( http://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Sarcoscypha_coccinea ) Ik zag je artikel( http://nl.wikipedia.org/wiki/Rode_bekerzwam )over deze zwam en misschien heb je er wat aan om aan het artikel toe te voegen. Groetjes Rob Hille


Hoi Rob, Goed werk! Voel je vrij en ga je gang is het motto hier op Wikipedia, dus plaats ze gerust bij het artikel. Groeten van Onderwijsgek (overleg) 18 apr 2013 23:57 (CEST)

Preteaching of Pre-teaching?[bewerken | brontekst bewerken]

Dat is de vraag. Beide vormen kom ik tegen, maar pre-teaching toch wel het meest. Is het een kwestie van 'meeste stemmen gelden'? Groet, Jambee (overleg) 16 mei 2013 22:47 (CEST)


Volgens mij is pre-teaching de Engelse spelling en preteaching de Nederlandse, vergelijk het met prenataal, prehistorie. Maar we kunnen het voorleggen in het taalcafé. Groeten van Onderwijsgek (overleg) 18 mei 2013 21:48 (CEST)


Bedankt voor je reactie. Engels of Nederlands, dat zal de verwarring in de hand gewerkt hebben. Omdat het nogal Engels aandoet zullen de meesten kiezen voor pre-teaching. Maar ja, 'nataal' van prenataal is ook niet echt van Nederlandse oorsprong. Ben benieuwd wat het taalcafé er mee doet. Groet, Jambee (overleg) 19 mei 2013 10:11 (CEST)

Beoordelingsnominatie Firezone[bewerken | brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Firezone dat is genomineerd door RonaldB. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20130614 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 15 jun 2013 02:01 (CEST)

uitnodiging wikiborrel dinsdag[bewerken | brontekst bewerken]

Beste Onderwijsgek,

Graag nodig ik je uit voor de Wikipedia:Ontmoeten#Dinsdag_9_juli:_Borrel_met_wikipedianen_van_de_Amerikaanse_Wikimedia_Foundation_in_Utrecht, Cafe Carre, Mariaplaats vanaf 17.30 uur.

Vriendelijke groeten, Hansmuller (overleg) 7 jul 2013 23:33 (CEST) bestuurslid leden Vereniging Wikimedia Nederland


Beste Hansmuller,

Bedankt voor je berichtje! Ik zie het helaas te laat.
Houd me gerust op de hoogte als er weer een ontmoeting is. Groeten van Onderwijsgek (overleg) 11 jul 2013 15:37 (CEST)

Beeldwit (bijgeloof)[bewerken | brontekst bewerken]

Waarom vond jij dat het artikel ingekort moest worden? Ik heb liever een iets langer artikel dat ben ik er zeker van dat hij voldoende informatie geeft. L.Houtbos (overleg) 5 aug 2013 19:47 (CEST)


Beste L.Houtbos,

Het artikel bevat spel- en taalfouten en ook de leesbaarheid laat te wensen over door de lange zinnen met veel komma's. Daarom heb ik dit aangepast. De informatie die hierbij is verdwenen, is inderdaad wel belangrijk voor het lemma. Dit zal ik daarom opnieuw toevoegen. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Veel plezier op Wikipedia en bedankt voor het toevoegen van je kennis.

Met vriendelijke groet,

--Onderwijsgek (overleg) 5 aug 2013 19:54 (CEST)

Ik heb de informatie al in een verbeterde versie toegevoegd. Ik was wat slordig met het artikel omdat ik bezig was een ander artikel in stukken op te delen. Hiervoor mijn excuses. L.Houtbos (overleg) 5 aug 2013 19:56 (CEST)
Hartstikke bedankt. Met uw hulp ziet mijn artikel er veel beter uit. L.Houtbos (overleg) 5 aug 2013 20:12 (CEST)

Straten in Montfoort[bewerken | brontekst bewerken]

Fijn te zien dat zins ik het navigatie sjabloon voor Montfoort heb gemaakt, dat je de smaak kennelijk te pakken heb gekregen om meerdere straten van deze mooie plaats aan Wikipedia toe te voegen (mooi werk ook trouwens wat je heb toegevoegd)! En zo komt ook mogelijk al deze mooie en historische straten die Montfoort rijk is in beeld bij de ander die hier nog geen weet van heeft! Vr. gr. Antoine.01overleg(Antoine) 7 aug 2013 21:34 (CEST)

Aanvankelijk lezen en spellen[bewerken | brontekst bewerken]

...is één van jouw geesteskinderen. Nu verscheen "leren lezen en spellen" als artikel. Het bleek nogal reclame-achtige pagina van de methode Letterstad van Harm Kooreman. Kan jij er eens naar kijken? Staat op de verwijderlijst, maar mag nog wat aangepast (afgeslankt?) worden. dank bij voorbaatBouwmaar (overleg) 2 okt 2013 12:07 (CEST)


Beste Bouwmaar,

Bedankt voor je bericht, maar ik zie het helaas te laat om er naar te kunnen kijken.

Onderwijsgek (overleg) 20 okt 2013 20:21 (CEST)

Kerst en Nieuwjaarswens[bewerken | brontekst bewerken]

Fijne feestdagen goede jaarwisseling en een gezond en gezegend 2014 toegewenst, Antoine (overleg).
December 2013