Gebruiker:Onderwijsgek/2014totaal

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

A.C.M. Muskeijnplantsoen[bewerken | brontekst bewerken]

Zie Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20140106 mvg Agora (overleg) 6 jan 2014 11:56 (CET)

Nieuw foto- en schrijfproject: het Europees Parlement[bewerken | brontekst bewerken]

Hallo Onderwijsgek, Ik zie dat je wel eens artikelen geschreven hebt over politici. Wellicht heb je daarom ook hierin interesse. In samenwerking met verschillende andere (Europese) taalversies van Wikipedia is er een project gestart om foto's te maken van leden van het Europees Parlement. Tevens is het de bedoeling dat de ontbrekende onderwerpen een artikel gaan krijgen. Gisteren heb ik een eerste inventarisatie gemaakt en daarbij bleek ook dat een aantal politieke partijen nog geen artikel hebben. Als je interesse hebt: wees welkom! De projectpagina van dit foto- en schrijfproject is te vinden op Wikipedia:Wikiproject/Europees Parlement. Wees welkom! Groetjes - Romaine (overleg) 18 jan 2014 07:09 (CET)

Beoordelingsnominatie van o.a. Achterstraat (Montfoort)[bewerken | brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. De genomineerde artikelen zijn: Achterstraat (Montfoort) door Timelezz, Bovenkerkweg door Timelezz, Doeldijk door Timelezz, Havenstraat (Montfoort) door Timelezz, Heilig Levenstraat door Timelezz, Hofdijk (Montfoort) door Timelezz, Hofstraat (Montfoort) door Timelezz, Hoogstraat (Montfoort) door Timelezz, Julianalaan (Montfoort) door Timelezz, Keizerstraat (Montfoort) door Timelezz, Lindeboomsweg (Montfoort) door Timelezz, Mannenhuisstraat door Timelezz, Onder de Boompjes (Montfoort) door Timelezz, Schoolstraat (Montfoort) door Timelezz, Slotlaan (Montfoort) door Timelezz, IJsselkade (Montfoort) door Timelezz. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20140118 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 19 jan 2014 01:02 (CET)

Ander sjabloon graag gebruiken[bewerken | brontekst bewerken]

Hallo Onderwijsgek, Ik zag dat je het artikel Wijde Blokwetering had aangemaakt, mooi werk! :-) Het viel me echter op dat je daarop een verouderd sjabloon had ingevoegd voor coördinaten. Dat sjabloon heeft flink wat beperkingen en nadelen en kan beter niet meer gebruikt worden. Ik heb het sjabloon daarom voor je omgebouwd, zie deze bewerking. Zou je voortaan dit andere sjabloon Coor title dms hiervoor willen gebruiken? Het is erg vergelijkbaar qua invulwijze, behalve dat tussen de cijfers geen _ komt te staan maar een | (verticaal streepje). Er zijn ook twee tools beschikbaar die standaard dit sjabloon invoegen: tool 1 en tool 2. Zou je in het vervolg dit andere sjabloon kunnen gebruiken? Dank! Als er vragen zijn, stel ze me dan gerust. Romaine (overleg) 24 feb 2014 18:19 (CET)

Als je wilt kan ik alle artikelen die je hebt geschreven nazoeken waar het verouderde sjabloon wordt gebruikt en het voor je omzetten. Romaine (overleg) 24 feb 2014 18:19 (CET)

Beoordelingsnominatie Voorsterpoort (kantorenpark)[bewerken | brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Voorsterpoort (kantorenpark) dat is genomineerd door Kleuske. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20140813 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 14 aug 2014 02:04 (CEST)

Mientje Proost[bewerken | brontekst bewerken]

Hé Onderwijsgek, dankjewel voor je bedankje. Wat maakt dat je op dit artikel reageerde? Ik heb al meer lemma's over vrouwelijke verzetsstrijders en koeriersters (en over het Agfacommando) aangemaakt, maar daar kwam geen enkele reactie op. Groet, Kattiel (overleg) 24 dec 2014 13:54 (CET)


Hoi Kattiel, ik was lemma's aan het controleren en kwam toevallig dat van jou tegen. Bovendien houd ik van geschiedenis. Bedankt voor je bijdragen. Groet, Onderwijsgek (overleg) 24 dec 2014 14:18 (CET)


Heel graag gedaan. Groet, Kattiel (overleg) 24 dec 2014 14:31 (CET)

Agfacommando[bewerken | brontekst bewerken]

Dag Onderwijsgek, prima hoor, dat je het waardeoordeel over Stirnweis uit Agfacommando hebt verwijderd. Alleen: je opmerking "bovendien zijn fatsoenlijke mensen geen kampcommandant" is ook een waardeoordeel. Uit alle berichten van de overlevers komt Stirnweis als een fatsoenlijk man naar voren. Hij heeft er onder meer voor gezorgd dat de dodenmars naar het Zuiden in Wolfratshausen stopte bij de boerderij van een bevriende, rijke boer en heeft de geallieerden gevraagd de gevangenen in bescherming te nemen. Heel opvallend vind ik dat hij Papa genoemd werd, en dat veel vrouwen zich er hard voor gemaakt hebben dat hij na de oorlog vrijuit zou gaan. Vier vrouwen hebben hem zelfs bedankbrieven gestuurd! Onder meer Gé Reinders beschrijft dat uitgebreid in 'Het zakdoekje'. Groet, Kattiel (overleg) 25 dec 2014 11:55 (CET)


Dank voor je toelichting. De geschiedenis is inderdaad soms niet zo zwart wit als deze lijkt. De informatie die je hierboven schrijft lijkt me zinvol om aan het lemma toe te voegen, zodat anderen hun oordeel op basis hiervan kunnen vormen. In de lopende tekst schrijven dat een SS'er die is aangeklaagd voor oorlogsmisdaden een fatsoenlijk mens is, gaat me echter wat te ver. Maar daarover zijn we het volgens mij eens. --Onderwijsgek (overleg) 25 dec 2014 23:18 (CET)


Uitgevoerd Uitgevoerd Kattiel (overleg) 26 dec 2014 09:38 (CET)