Lijst van rijksmonumenten in Buren (gemeente)

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

De gemeente Buren telt 270 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister, hieronder een overzicht. Zie ook de gemeentelijke monumenten in Buren.

Asch[bewerken]

De plaats Asch telt 8 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Asch voor een overzicht.

Beusichem[bewerken]

De plaats Beusichem telt 22 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Beusichem voor een overzicht.

Buren[bewerken]

De plaats Buren telt 103 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Buren (plaats) voor een overzicht.

Eck en Wiel[bewerken]

De plaats Eck en Wiel telt 6 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister.

Erichem[bewerken]

De plaats Erichem telt 10 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Erichem voor een overzicht.

Ingen[bewerken]

De plaats Ingen telt 4 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister.

Kerk-Avezaath[bewerken]

De plaats Kerk-Avezaath telt 13 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Kerk-Avezaath voor een overzicht.

Lienden[bewerken]

De plaats Lienden telt 13 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Lienden voor een overzicht.

Maurik[bewerken]

De plaats Maurik telt 8 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Maurik voor een overzicht.

Ommeren[bewerken]

De plaats Ommeren telt 2 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister.

Ravenswaaij[bewerken]

De plaats Ravenswaaij telt 12 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Ravenswaaij voor een overzicht.

Rijswijk[bewerken]

De plaats Rijswijk telt 24 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Rijswijk (Gelderland) voor een overzicht.

Zoelen[bewerken]

De plaats Zoelen telt 34 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Zoelen voor een overzicht.

Zoelmond[bewerken]

De plaats Zoelmond telt 11 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister. Zie Lijst van rijksmonumenten in Zoelmond voor een overzicht.