Overleg:Afrodisiacum

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Bronnen[bewerken]

Op deze overleg pagina wil ik de schrijvers vragen waar ze deze wijsheden vandaan hebben gehaald. Aangezien er weinig tot geen zinvolle bronnen zijn, ben ik zeer benieuwd. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Sjakie08 (overleg · bijdragen)

Dat is een goede vraag, die niet zo makkelijk te beantwoorden is. Wel, schrijvers, wat waren jullie bronnen? Glatisant (overleg) 24 feb 2011 01:20 (CET)
Niet dat ik al eerder veel aan dit artikel geschreven heb, maar ik voelde me wel geroepen om dit artikel te voorzien van wat wetenschappelijke literatuurverwijzingen om de aphrodisiac-claims enigszins te onderbouwen. Niet alle studies zijn een even harde onderbouwing, maar een dergelijke nuancering kan later alsnog (eventueel door iemand anders) nog worden aangebracht, Itsme (overleg) 30 mei 2011 23:50 (CEST)

Meer enkelvoud[bewerken]

Waarom is de titel gewijzigd in de meervoudsvorm? Ik kan nergens een motivatie vinden. Bij geen bezwaar zal ik een dezer dagen het enkelvoud in ere herstellen. Ivory (overleg) 9 aug 2011 19:00 (CEST)

Volgens mij is de norm op Wikipedia inderdaad het enkelvoud, geen bezwaar tegen wijziging dus. Itsme (overleg) 9 aug 2011 22:27 (CEST)