Overleg:AutoCAD

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Jump to search

Aanvulling versies[bewerken]

Ik mis in de versie lijst de LT95, LT 97 & LT 98 versies. Of worden LT versies bewust weggelaten?

Wijziging bij pluspunten[bewerken]

Bij Pluspunten staat de volgende reden: AutoCAD is marktleider en daardoor eenvoudig uit te wisselen. Dit lijkt me meer een mening dan objectief. Op welke markt zijn ze dan marktleider? Architectuur? Werktuigbouwkundig? Electrotechnisch? Ik denk dat er op die verschillende gebieden andere marktleiders zijn. Kan iemand dit middels cijfers aantonen? Zo niet, dan zou ik dit weghalen bij pluspunten M. de Klein 18 aug 2009 17:01 (CEST)


Voorstel: alledrie externe links verwijderen, vervangen door wikipedia-artikelen conform wikipedia-streven zo min mogelijk links / promotie te gebruiken? Blueknight 21 feb 2008 20:54 (CET)

Suggestie voor afbeelding[bewerken]

De Duitstalige versie van dit artikel, de:AutoCAD, bevat 3 afbeelding(en) waarvan 1 op Commons. De lokale afbeeldingen zijn de:Image:2D-Zeichnung.jpg en de:Image:3D-Zusammenbau.jpg. De afbeeldingen op Commons zijn Afbeelding:AutoCAD_US_Navy.jpg. Afbeeldingen op commons zijn direct op deze Wikipedia te gebruiken. Afbeeldingen die lokaal op de Duitstalige Wikipedia staan, moeten eerst naar Commons worden verplaatst om ze hier te kunnen gebruiken. Zie Help:Gebruik van afbeeldingen voor uitleg over het gebruik van afbeeldingen. --E85Bot 1 mrt 2008 05:21 (CET)

Externe links[bewerken]

Ik zie bij de externe links bijna alleen maar links staan die naar commerciële websites linken. Wat is hier het beleid, welke commerciële partij wordt wel toegelaten en welke niet?

kapot[bewerken]

als je deze pagina via http://nl.wikipedia.org/wiki/AutoCAD bereikt is hij kapot. Via http://nl.wikipedia.org/wiki/Autocad werkt het wel (let op kapitels) – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 212.123.136.181 (overleg · bijdragen) 9 feb 2011 20:25

Wat is er precies kapot? Ik zie zo gauw geen problemen. Lukt het niet met laden? Of kom je überhaupt niet op de juiste pagina? Met vriendelijke groet, Mathonius 9 feb 2011 20:27 (CET)
Via AutoCAD was er geen CSS-opmaak te zien, alles stond gewoon achter elkaar, inclusief de menu's. Via de redirect Autocad werkte het wel. Op de pc waarvandaan de opmerking kwam werkte het niet in Firefox en niet in Chrome. (was men broertje). Op de pc waar ik nu opzit werkt het wel, echter hier zie ik boven alle pagina's weer die leuke grijze balk. Boel kapot de laatste tijd... Mvg, Bas (o) 10 feb 2011 12:34 (CET)

Onjuiste fabrikant[bewerken]

Niet Microsoft maar Autodesk is de ontwikkelaar van Autocad – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 88.211.128.66 (overleg · bijdragen) 2 mei 2016 om 15:06