Overleg:Burka avenger

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Burka Band[bewerken]

@Alice2Alice: ik snap niet waarom je mijn en jouw tijd verspilt op de 'Zie ook'-sectie. We plaatsen onder 'Zie ook' in principe geen links naar een doorverwijspagina (wat je 5 dagen geleden deed en wat ik terugdraaide). Maar we zetten daar ook geen irrelevante links neer (wat ik vandaag terugdraaide). Irrelevant is de link naar Boerka (islam) want die staat al in de lopende tekst. Boerka (Kaukasus) zou misschien nog wel onder 'Zie ook' van Boerka (islam) gekund hebben, want het zijn beide kledingstukken. Maar met deze film heeft het niets te maken. Anders is dat met de Burka Band. Net als Burka avenger maakt het deel uit van de popcultuur door de Boerka (islam) centraal te stellen en te presenteren als een normaliteit. Vanuit dit oogpunt is het dus ook heel juist om daar alleen de Burka Band te noemen. Het is ook net alsof je een punt wilt zetten. Maar welke dan? Echter noemde ik ook als het Wikipedia-uitgangspunt BTNI in de samenvattingsregel. Die was toch ook al genoeg geweest? Ymnes (overleg) 13 nov 2017 12:34 (CET)

De link naar Burka Band is net zo relevant als de links naar Boerka (islam) en Boerka (Kaukasus). Wat is het verschil? Alice2Alice (overleg) 13 nov 2017 16:20 (CET)
Allemachtig, ga je overleggen of een bewerkingsoorlog starten? Dit kan echt niet hoor. Overleg voer je met argumenten en anders haal de pagina maar van je volglijst. Ymnes (overleg) 13 nov 2017 16:23 (CET)
Volgens mij stelde ik hierboven een serieuze vraag waar je niet op in gaat met je reactie. Hoe is de link naar Burka Band relevant? De band heeft helemaal niets met de film te maken. Zeggen dat beiden deel uit maken van een popcultuur die de Burka als een normaliteit beschouwen is natuurlijk heel flauw en daarmee is er nog steeds geen verband tussen de muziekband en de film. De burka is gewoon een normaal onderdeel van de kledingdracht in bepaalde gemeenschappen. Dat is hetzelfde als de film Blindfold in de Zie ook plaatsen bij ezeltje-prik. Alice2Alice (overleg) 13 nov 2017 16:59 (CET)
Het gaat hier wel degelijk om popcultuur van een burka. En hoe serieus kan ik je nog nemen als je er eerst een dp van maakt, en - als je dan je zin niet krijgt - er lukraak twee volslagen irrelevante dingen in zet en vervolgens over ezeltje-prik begint. Daarbij is het ook nog eens heel dik BTNI. Al met al doe je helemaal niets met mijn argumenten en wals je heen over mijn roep uit onbegrip: ik snap niet waarom je mijn en jouw tijd verspilt! Hou alsjeblieft op met dit soort onzin. Hier heb ik helemaal geen zin aan. Ymnes (overleg) 13 nov 2017 17:05 (CET)
Ezeltje-prik speel je geblinddoekt en om die reden heeft het net zoveel te maken met de film Blindfold als de Burka Band met Burka avenger. Alice2Alice (overleg) 14 nov 2017 11:10 (CET)
Beide zijn popcultuur van een aartsconservatief kledingstuk. Maar ik zie verder ook geen argumenten van je, wat zo'n overleg enorm vervelend maakt. Daar maak je Wikipedia niet leuker door. Ymnes (overleg) 14 nov 2017 16:56 (CET)
Ik kwam hier toevallig langs, en schrik van de nogal onvriendelijke toon van Ymnes. Voor beide standpunten is wat te zeggen, ik heb me nog geen oordeel gevormd, maar de verbale agressie waarmee de discussie gevoerd wordt vanuit Ymnes kan wat mij betreft echt niet. Vinvlugt (overleg) 14 nov 2017 17:02 (CET)
Verschrikkelijk, daar heb je Vinvlugt ook, en dat is helemaal niet toevallig want hij kijkt mijn bijdragenlijst doelmatig na. Alice2Alice begon hier een bewerkingsoorlog terwijl ik hier argumenten had neergelegd. Maar dat vind jij natuurlijk heel netjes van haar. Omgekeerde wereld. Ymnes (overleg) 14 nov 2017 17:26 (CET)
Even een misverstand uit de wereld helpen: ik vind Ymnes totaal oninteressant én ik weet dat we elkaar niet liggen, dus het laatste wat ik doe is zijn of haar bijdragen nalopen. Dat er een bewerkingsoorlog is geweest wist ik niet, ik kwam hier toevallig terecht, weet al niet meer hoe, en schrok van jouw onvriendelijke toon, dat is alles. Vinvlugt (overleg) 15 nov 2017 08:46 (CET)
En daarmee maak je goed duidelijk wie hier onvriendelijk is. Zonder te weten wat hier speelt kaats je de ene na de andere persoonlijke aanval naar mij ("totaal oninteressant" nog wel). Hetzelfde zag ik in dit overleg waar je ook eerst een collega de maat neemt en dan ontdekt dat je het (ook daar) verkeerd begrepen hebt. Toevallig besprak ik ook al op je overlegpagina dat mij jouw vele onwaarheden storen. Blijkbaar lieg je niet opzettelijk maar heb je al je oordeel klaar zonder te weten waarover je het hebt. Weet je wel hoe ontzettend vervelend dat is? Ymnes (overleg) 15 nov 2017 17:23 (CET)
Beste Ymnes, "de ene na de andere persoonlijke aanval" nog wel! Hoeveel tel je er wel niet? En met dat "de maat nemen" valt het volgens Freaky Fries ook wel mee toch? Je hebt tot op heden in ieder geval nog niet weten te benoemen wat er nou zo onvriendelijk aan mijn doodnormale vraag was. Ik schat in dat je dat ook niet meer gaat doen. Mijn "totaal oninteressant" klinkt misschien erg onvriendelijk, maar betekent niet veel meer dan "ik heb geen specifieke interesse in wat jij doet". Maar goed, als we het maar niet over jouw onvriendelijke toon op deze OP hoeven te hebben toch? Ik ben er weer vandoor. Vinvlugt (overleg) 16 nov 2017 08:37 (CET)
Domme vragen bestaan, vooral wanneer ze niet bedoeld zijn om een antwoord uit te lokken maar ene overleg te laten ontsporen. Daar antwoord ik dan ook niet op. Ymnes (overleg) 16 nov 2017 17:26 (CET)