Overleg:Fopspeen

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

De zin "Volgens sommige studies zou de fopspeen het risico op wiegendood kunnen verminderen." zou als voordeel moeten gelden of juist worden aangepast om het een nadeel te maken. Het is rechtstreeks gekopieerd van de bron waar het ook fout staat.

Nadeel?[bewerken]

Heel irritant om te lezen dat het verminderen op wiegendood als een nadeel wordt gezien.

Volgens sommige studies zou de fopspeen het risico op wiegendood kunnen verminderen. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 94.215.24.174 (overleg · bijdragen)

Bedankt voor je suggestie! Als je denkt dat een artikel verbeterd kan worden, schroom dan niet om het zelf te doen. Wikipedia is een wiki, dus iedereen kan bijna elk artikel bewerken door simpelweg op de bewerk-knop bovenaan de pagina te klikken. Je hoeft niet eens in te loggen (hoewel er vele redenen zijn om dat wel te doen). De Wikipedia-gemeenschap moedigt je aan om niet te aarzelen om een zinvolle bijdrage te leveren. Het is niet erg als je een foutje maakt – er is een grote kans dat ze snel opgespoord en verholpen zullen worden. Als je niet zeker weet hoe je precies een pagina moet bewerken, lees dan Help:Uitleg of probeer het uit in de zandbak. Nieuwe gebruikers zijn altijd welkom. Kleuske 26 jul 2010 23:03 (CEST)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Fopspeen. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 5 sep 2017 18:58 (CEST)