Overleg:Giovanni Latooy

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 3 jaar geleden door StuivertjeWisselen in het onderwerp Fancruft

Latooy is onlangs 'gehacked' op YouTube en zijn kanaal werd tijdelijk overgenomen. Geen idee of dit een waardevolle toevoeging is aan dit artikel.

Andere YouTube-kanalen[brontekst bewerken]

Is het zinvol de andere kanalen van Latooy toe te voegen bij de 'Externe links'?

Foto[brontekst bewerken]

De 2020 afbeelding is geplaatst met toestemming van Giovanni Latooy. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Matthijsotterloo (overleg · bijdragen)

Verdere bespreking op Overleg gebruiker:Matthijsotterloo. Encycloon (overleg) 30 mrt 2020 23:59 (CEST)Reageren

Gio en jade[brontekst bewerken]

Situatie Gio en jade moet beter beschreven worden inmiddels hebben ze een soort relatie zijn in vlogs al bevestigd ook in de gedicht van louise Latooy due ze Jade Van vliet heegt gegeven inmiddels word er aan een muziek nummer gewerkt over hun samen Mgdennis088 (overleg) 18 jan 2021 20:32 (CET)Reageren

Dit was ook het geval bij de relatie tussen Enzo Knol en Myron Koops. Wat er staat is wat ze in die video hebben verteld, zolang ze verder niet officieel zeggen dat ze een relatie hebben is het beter om dit te laten staan. Musa24 (overleg)

Fancruft[brontekst bewerken]

Ik neig er sterk naar deze bewerking te verwijderen. Deze lijst met auto's heeft geen enkele encyclopedische relevantie en is fancruft. Datzelfde kan je trouwens vinden van alle onbebronde relaties die in het artikel worden benoemd. StuivertjeWisselen (overleg) 22 mrt 2021 17:57 (CET)Reageren