Overleg:Kroneckerdelta

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 5 jaar geleden door Matroos Vos in het onderwerp Kroneckerdelta, hahahahaha!

Moeilijk te begrijpen.

Het zou interessant zijn als er ook een voorbeeld wordt gegeven.

--londenp 2 dec 2004 12:51 (CET)Reageren

Ik vrees dat ik er inderdaad ook niets van begrijp... Mag ik er op wijzen dat het toch weld e bedoeling is dat artikelen in Wikipedia ook voor gewone stervelingen te bevatten zijn? Groetjes, MartinD 2 dec 2004 12:56 (CET)Reageren

Wikipedia NL[brontekst bewerken]

Kijk voor alle niet-Nederlandse onderwerpen op de Engelse site! Hier (= Wikipedia NL) zijn alleen maar "overschrijvers" aan het werk die geen enkele notie hebben van wat ze schrijven.
Bovenstaande niet middels vier tildes (vier keer '~') ondertekende overlegbijdrage is hier op 27 mrt 2019 om 15:45 uur geplaatst door Gebruiker:Koitus~nlwiki.

Spelling[brontekst bewerken]

@Koitus~nlwiki: Je klinkt vrij beledigend. Kijk eens hier.Madyno (overleg) 27 mrt 2019 17:47 (CET)Reageren

@Madyno: Als het niet anders gaat, dan maar beledigend. In geen enkel natuurkundeboek over relativiteit ben ik ooit deze rare schrijfwijze tegengekomen. Maar ja, van Wikipedia NL ben ik ook nog nooit wijzer geworden als het om niet-Nederlandse onderwerpen gaat.
Bovenstaande, hardnekkig niet middels vier tildes (vier keer '~') ondertekende, overlegbijdrage is hier op 28 mrt 2019 om 22:03 uur geplaatst door Koitus~nlwiki.

Kroneckerdelta, hahahahaha![brontekst bewerken]

De domheid van de schrijver blijkt al uit de naamgeving van het artikel! – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Koitus~nlwiki (overleg · bijdragen)

Schrijver? Schrijvers dus en jij hebt al 5 bijdragen gedaan aan het lemma, tja de domheid van de schrijver.. - Inertia6084 - Overleg 28 mrt 2019 23:19 (CET)Reageren

Waarde Koitus, ik vrees dat de juiste schrijfwijze toch echt kroneckerdelta is. De Taalunie stelt hier, onder regel 16.D: "Samenstellingen met de naam van een uitvinder of ontdekker krijgen een kleine letter." Onze Taal geeft bovendien een lange lijst met voorbeelden van gelijkaardige woorden die je ook allemaal zonder hoofdletter schrijft, zoals corioliskracht (genoemd naar de Franse wis- en natuurkundige Gustave-Gaspard Coriolis), fibonaccireeks (genoemd naar de Italiaanse wiskundige Fibonacci), hawkingstraling (genoemd naar de Britse natuurkundige, kosmoloog en wiskundige Stephen Hawking) en higgsdeeltje (genoemd naar de Britse natuurkundige Peter Higgs). Met kapitale groet, Matroos Vos (overleg) 29 mrt 2019 05:16 (CET)Reageren