Overleg:Marie-Rose Morel

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Overleg van[bewerken]

De idioot die hierboven blijft beweren dat er twee "definitieve" thesissen zouden zijn en die blijft beweren dat mijn familie met juridische stappen zou gedreigd hebben, gun ik zijn pretje. Jammer genoeg gaat hij/zij volledig voorbij aan het nut van Wikipedia en probeert hij/zij een eigen waarheid te laten enig "wetenschappelijk" gewicht te geven. Grappig !Misschien zou hij/zij de twee Rva's (voor de domme mens in kwestie: dit is een "recht van antwoord")in Knack ook eens moeten lezen. Hopelijk vindt hij/zij snel een leuk lief en kan hij/zij zijn avonden dan passeren met andere dingen dan het molesteren van deze Wiki-pagina. Idem voor zijn/haar versie over de voorzitterswissel. De RVA van Valkeniers, Vanhecke, Dewinter, Annemans en mezelf in DS en HNB zal hem/haar ook wel ontgaan zijn tijdens het obsessief getokkel op zijn/haar klavier !Groetjes,Marie-Rose– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 87.66.114.18 (overleg · bijdragen)

Censuur[bewerken]

Wat is het nut, of het 'wetenschappelijk gewicht' van een (gecensureerd) Wikipedia-artikel dat actuele, politiek betekenisvolle kwesties totaal onvermeld laat? Druk of (zelf-)censuur uitoefenen is niet alleen in strijd met de vrijheid van meningsuiting, maar ook ongepast op een 'vrije encyclopedie'. Dat laatste geldt ook voor scheldwoorden, persoonlijke aanvallen en hysterische reacties.91.178.247.93 21 nov 2008 19:48 (CET)

Niveau van taalgebruik[bewerken]

Dit artikel moet ofwel weggegooid worden, ofwel helemaal gereconstrueerd. Zoals het er nu staat, is het tot de nok toe gevuld met kromme, onduidelijke en grammaticaal incorrecte 'zinnen' als "werd afgekeurd door haar promotor wegens ver beneden het laagste peil om een diploma te kunnen behalen". Passend voor een artikel over een rechts-extremist, maar niet passend voor een encyclopedie op niveau.82.176.209.52 9 feb 2011 12:49 (CET)

Bedankt voor je suggestie! Als je denkt dat een artikel verbeterd kan worden, schroom dan niet om het zelf te doen. Wikipedia is een wiki, dus iedereen kan bijna elk artikel bewerken door simpelweg op de bewerk-knop bovenaan de pagina te klikken. Je hoeft niet eens in te loggen (hoewel er vele redenen zijn om dat wel te doen). De Wikipedia-gemeenschap moedigt je aan om niet te aarzelen om een zinvolle bijdrage te leveren. Het is niet erg als je een foutje maakt – er is een grote kans dat ze snel opgespoord en verholpen zullen worden. Als je niet zeker weet hoe je precies een pagina moet bewerken, lees dan Help:Uitleg of probeer het uit in de zandbak. Nieuwe gebruikers zijn altijd welkom. Kleuske (overleg) 9 feb 2011 12:50 (CET)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 2 externe link(s) gewijzigd op Marie-Rose Morel. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 4 mei 2019 17:48 (CEST)