Overleg:Sociale innovatie

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Dit artikel richt zich nogal eenzijdig op de bedrijfsmatige aspecten van sociale innovatie. Vergelijk het maar eens met het Engelstalige artikel dat een veel bredere lading dekt, over sociale innovatie in samenleving, gemeenschappen, zorgketens etc, met veel nadruk voor vormen van samenwerking buiten bedrijven. Lijkt oorspronkelijk te zijn geschreven ter promotie van een blog. Havanafreestone (overleg) 16 sep 2012 22:35 (CEST)

Swarming + Part-Up[bewerken]

Ik ben bezig met een lemma over swarming en Part-Up (http://www.part-up.com). Wat is precies de relatie tussen deze lemma's en sociale innovatie? Timboliu (overleg) 12 okt 2015 16:46 (CEST)

Verzoek om terugdraaien[bewerken]

Ik heb een verzoek gedaan om, zo nodig, de vele bewerkingen van vandaag terug te draaien - zie Helpdesk Jürgen Eissink (overleg) 7 feb 2016 20:46 (CET)

Externe links aangepast[bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Sociale innovatie. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 20 jan 2018 17:45 (CET)