Overleg Wikipedia:Snelcursus/Tot slot

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Hieronder kunt U Uw commentaar kwijt :

Moet je wel weten dat je op de bewerkknop moet drukken i.p.v. overlegknop. ;) Wanneer komt snelcursus 2? Over mods en andere funkties? Of over de subgroepen etc.., ik noem maar wat. Echt geweldig dit.
Mooi idee, een (snel)cursus over hoe de gemeenschap werkt. Vandalismebestrijding, controle van bewerkingen, mods, verwijderlijst, arbcom, peilingen en stemmingen, etc, etc. Zal veel tijd kosten om het op te zetten, maar het lijkt me de moeite van serieuze overweging waard. Josq 12 aug 2009 12:49 (CEST)

handige cursus! Ik ken wikipedia al langer. En wilde ook artikels gaan schrijven. Dankzij deze cursus wist ik direct hoe dit moest!--Mega S 6 mrt 2010 14:30 (CET)

Enkele tips over het vertalen van pagina's die nog niet beschikbaar zijn in onze taal zouden ten zeerste welkom zijn!

Mee eens, wat zijn de do's en don'ts bij de koppeling van een vertaling. --Basplas (overleg) 17 nov 2011 15:31 (CET)
Hier ben ik ook geduldig op aan het wachten--Und (overleg) 25 nov 2011 17:09 (CET)
Uitgevoerd Uitgevoerd bedankt voor jullie tip! Zie Wikipedia:Snelcursus/Nieuw artikel waar ik een kort stukje en een link met meer info heb toegevoegd. Josq (overleg) 5 jan 2012 21:55 (CET)

Bij tab bewerken: Misschien in stap 3. eerst wijzen op knop "Toon bewerking ter controle" en dan pas wijzen op knop "Pagina opslaan"? Of stap 3. "Toon bewerking ter controle", stap 4. "Pagina opslaan"? vrgr --Moreton (overleg) 3 nov 2012 19:00 (CET)

Bewerken[bewerken]

Dit gaat over de pagina Probeer maar....

Ik denk dat er verwarring zou kunnen ontstaan wat betreft de knop Bewerken. Er staan namelijk twee Bewerken knoppen in beeld, eentje voor het daadwerkelijk bewerken van de pagina en een andere voor de paragraaf over bewerken, precies dezelfde tekst en ook allebei bovenin beeld. Misschien moet de titel van de paragraaf over bewerken veranderd worden?

Ischa1 (overleg) 15 dec 2012 21:39 (CET)

Help[bewerken]

Kan iemand me helpen met mijn gebruikerspagina? ALvast bedankt Kidstogo (overleg) 2 jan 2015 15:08 (CET)

Wikiversiteit[bewerken]

Is het een idee om in de snelcursus ook e.e.a. over de Wikiversiteit te vertellen? Ik denk dat voor veel beginnende gebruikers de Wikiversiteit het ideale platform is om e.e.a. te leren over het participeren in Wikimedia projecten. Timboliu (overleg) 14 aug 2015 17:11 (CEST)

Ik ben een beginnende gebruiker. Het bovenstaande idee van Timboliu kon ik in eerste instantie niet plaatsen. Via de link achter de naam Timboliu deed ik een lichte verkenning van Wikiversiteit. Ik kwam terecht bij een beginnende wiki-gemeenschap gericht op Nederland (in 2015). Het doel van de gemeenschap is on-line cursussen te ontwikkelen. Ik trof geen plannen aan een cursus Wiki op te bouwen. Mijn antwoord op de vraag van Timboliu is dus vooralsnog negatief. Ik denk niet dat ik er een cursus aantref die interessant is voor mij als startende Widipedian. Sidallum (overleg) 6 sep 2015 16:00 (CEST)